| paramore a întrebat:

Ce isi doreste un barbat atunci cand vine vorba de >femei:
La 14 ani, vroiam o prietena.
La 15 ani aveam prietena, dar nu era ea chiar draguta
La 16 ani mi-am gasit o prietena draguta.
La 18 ani m-am mai maturizat si eu, si mi-am zis ca mi-ar trebui o prietena mai de calibrul meu intelectual
La 20 de ani, la facultate, mi-am gasit o prietena inteligenta
Dar pe la 22 de ani mi-am dat seama ca desi e desteapta, e cam uratica. La facultate se misca repede lucrurile
La 23 de ani aveam prietena si desteapta si foarte draguta, dar dupa un an n-am mai suportat faptul ca era tot timpul deprimata, cu tendinte de sinucidere, si ma deprima si pe mine
La 26 de ani mi-am gasit o prietena draguta, inteligenta, si cu o atitudine foarte pozitiva, ma facea si pe mine sa stralucesc!
Dar, cum viata e o catea, la 40 de ani a divortat de mine, si mi-a luat tot ce aveam, m-a pacalit si si-a gasit unul mai tanar, mai bogat, etc.
Acum, la 45 de ani, caut femeie cu tate mari

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Ce tare, da gluma gluma insa in viata asta e reala! Aveti grija mai barbati, cascati bine ochii la ceea ce va doriti... apreciati doar femeile care merita!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Caută maturitatea, la tine nu există!
Pa, pa.

| anad a răspuns:

Vroiam sa intreb de ce, dar cred ca am inteles: sa ai unde sa te ascunzi de probleme ca elefantul in cires!

lolita
| lolita a răspuns:

rolling on the floor hai ca m-ai facut sa rad cu toate ca am avut o zi oribila.

| paramore explică:

Da ce aveti fratilor ca eu sunt fata, asta e un fel de banc...vai snteti acrii ca lamaiastraight face

| rex_2081 a răspuns:

Chiar daca are mintea scurta?

| andreea_1432 a răspuns:

I ii ii iiilaughing))
ce tare eelaughing))