| ƒαηтαѕу a întrebat:

Ce lucru a fost cel mai amuzant din viata ta?
Cel mai amuzant primeste funda!

puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Pai am o matusa pe care o cheama Vasile Vasilica.
Acum 2 sambete nu am vrut sa ma scol din pat cand m-a chemat tata si a spus ca pune ligheanu cu apa pe mine nu l-am crezut si cand sa ma culc la loc puf cu apa rece pe mine am sarit ca maimutalaughing
Odata la ora de bio ne-a intrebat profa ce da vaca unii au lapte, alti carne, eu note am luat un doi dar a meritat.
De revelion varul meu s-a imbatat si a adormit pe scaun asa ca i-am lipit cu banda adeziva petarde cu 3 focuri de pantaloni.Cand a ineput sa pocneasca s-a sculat de pe scaun nu mai stia pe unde sa fugalaughing
De pungi cu apa aruncate de pe geam ce sa mai ziclaughing

7 răspunsuri:
| iKeel a răspuns:

Mi-am adus scoci la şcoală, că ştiu că unul doarme mereu în oră. Eeh...
Când a venit pauza, i-am pus scoci pe tot capul, mâini, şi când s-a trezit... Frate... Ziceai că îl omoară cineva, începuse să urle ca idiotu' '' Ajutor! Ajutor! ''.
M-am căcat pe mine de râs atunci.

Sau avem unul pe care îl cheamă Denis.
Şi îi schimbăm prima literă în '' P '', şi îl strigăm aşa pe stradă, să-l facem de căcat, ultima oară a trecut un moş pe lângă noi când îl strigam noi P enis. Şi a început să râdă de noi, moşu.

:]. Cam atât...

| Ho1 a răspuns:

Cand a cazut cu fundu*ntr-un noroi, care avea culoarea cafenie stii ca ce se asemana...
bine ca era langa mine doar familia ci nu nanasii sau prietenele, ca ma inroseam si mai tare!
funda! blushing blushing blushing

| Urpaniel a răspuns:

Cum se zbat victimele cand le impletesc venele...

| LaNaibaa a răspuns:

M-am nascut.

Răspuns utilizator avertizat
| Patrisia14 a răspuns:

Mi-am gasit o geamanaa =]] o cheama ca si mine, are ochii ca si amei, pe maicasaa o cheama ca si pe amea, sta in acelasi oras cu mine, a avut 2 iepuri ca si mine, are culoarea parului ca si amea al 2 -lea nume e cu n si almeu la fel.

=]] sau cand aveam eu cu o colega cizme la fel si ghiozdane la fel si le-am incurcat =]]

sau cand la ziua mea mi s-a pus pe spate o hartie pe care scrie lovesteme altfel te lovesc eu..si crede-ma o sa te doara.

| ƒαηтαѕу explică (pentru Patrisia14):

rolling on the floorAcum o sa mai astept vreo 4-5 rapsunsuri si dupa o sa vad cui ii dau funda.

Întrebări similare