Pai am o matusa pe care o cheama Vasile Vasilica.
Acum 2 sambete nu am vrut sa ma scol din pat cand m-a chemat tata si a spus ca pune ligheanu cu apa pe mine nu l-am crezut si cand sa ma culc la loc puf cu apa rece pe mine am sarit ca maimuta
Odata la ora de bio ne-a intrebat profa ce da vaca unii au lapte, alti carne, eu note am luat un doi dar a meritat.
De revelion varul meu s-a imbatat si a adormit pe scaun asa ca i-am lipit cu banda adeziva petarde cu 3 focuri de pantaloni.Cand a ineput sa pocneasca s-a sculat de pe scaun nu mai stia pe unde sa fuga
De pungi cu apa aruncate de pe geam ce sa mai zic
Mi-am adus scoci la şcoală, că ştiu că unul doarme mereu în oră. Eeh...
Când a venit pauza, i-am pus scoci pe tot capul, mâini, şi când s-a trezit... Frate... Ziceai că îl omoară cineva, începuse să urle ca idiotu' '' Ajutor! Ajutor! ''.
M-am căcat pe mine de râs atunci.
Sau avem unul pe care îl cheamă Denis.
Şi îi schimbăm prima literă în '' P '', şi îl strigăm aşa pe stradă, să-l facem de căcat, ultima oară a trecut un moş pe lângă noi când îl strigam noi P enis. Şi a început să râdă de noi, moşu.
:]. Cam atât...
Cand a cazut cu fundu*ntr-un noroi, care avea culoarea cafenie stii ca ce se asemana...
bine ca era langa mine doar familia ci nu nanasii sau prietenele, ca ma inroseam si mai tare!
funda!
Mi-am gasit o geamanaa =]] o cheama ca si mine, are ochii ca si amei, pe maicasaa o cheama ca si pe amea, sta in acelasi oras cu mine, a avut 2 iepuri ca si mine, are culoarea parului ca si amea al 2 -lea nume e cu n si almeu la fel.
=]] sau cand aveam eu cu o colega cizme la fel si ghiozdane la fel si le-am incurcat =]]
sau cand la ziua mea mi s-a pus pe spate o hartie pe care scrie lovesteme altfel te lovesc eu..si crede-ma o sa te doara.
Acum o sa mai astept vreo 4-5 rapsunsuri si dupa o sa vad cui ii dau funda.
Cehin13 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IustinaSiAtat întreabă:
AdolfHitler1889 întreabă:
Julyly2089 întreabă: