A8a ieri la ora de religie proful ne-a dat test surpriza si nici un elev nu vroia sa scoata foaie din caiet... dupa multe rugaminti si toate cele am scos foaia si am inceput sa nea dea exercitile (pe rand cica 5 min si nil da pe urmatorul :O. Nu a trecut mult si au inceput sa rasara primele caiete proful le lua pe rand si le punea pe catedra.Eu am ramas ultima cu el (era al colegei mele si cand stateam cu mana in banca m-a vazut toata clasa a inceput sa tipe) stant in pima banca cand s-a intors proful mai multe pers s-au repzit sa isi ia caietele. si au reusit dar proful i-a prins iar...si tot asa pana cand s-a terminat ora dupa ce am dat testul proful a inceput sa ne explice cum se copiaza la un examen
nu cu caietul ci cu copiuta si dac nu sti nimic prima ora din lucare stai numai cu capul in foaie ca daca e uiti la supraveghetor cica se uita si ala la tine tot examenul... sau cica sa asculti ce se vb prin clsaa
A fost show total.
Sau la ora de romana fiecare elev adusese capa si morcovi pentru alta scoala de copii nevoiesi...
si ana la ora cu profa ceapa incepuse sa miroasa si cand intra profa:
"Vai dar ce miroase aici ce ati facut? Ati facut pe voi sau asa mirositi voi de obicei?
Noi" ceapa doamne"
Dar nu puteati sa o dati si voi c parfum ))
E cam nebuna.)
mai sunt dar nu imi mai amintesc
by3by3
Clasa a 7 pai.era ora de mate si era un coleg de-al meu la tabla (el fiind cam.gay) si toata lumea vorbea in clasa si zice cestii de genu' vai da cine se mai crede si asta" si din astea la care eu, mai tacanita fiind spun catre o colega vai da ce poponar mai ii copilu asta si in mom ala s-o facut in clasa liniste si toti au auzitbineinteles ca repectivul s-a suparat un pic pe mine da las` ca ii trece lui...doara cine ii da temelela romana. sper ca te-a amuzat
Pai sunt in clasa a 8-a...
Cea mai amuzanta intamplare care imi vine acum in minte este ca anul trecut(iarna), intr-o pauza toti profesorii au iesit afara cu noi sa ne bulgarim:X...am facut echipe iar cei care au castigat erau foarte fericiti
A fost cea mai tare iarna la scoala
Da...noi avem in scoala niste profesori si profesoare foarte glumeti care ne fac sa radem. Mai ales daca invatam cateodata ne alegem si cu niste surprize placute
Sper ca ti-a placut Funda?
A8a deci astazi la ora de desen profu ne-a desenat corpul uman cand unul dintre colegii mei se uita la tabla atent si dupa 2 minute zice,, ba da mica mai o are ala,, )) si se facuse si liniste in clasa deci va dati seama cum s-a auzit noi nu mai puteam de ras sau la ultima ora colegii mei il violau pe unu )) ala era intins pe catedra cand intra profa de romana la care ala care era intins pe catedra zice,, oh asa tot asa,, )))))) profa se uita mirata si noi nu mai putem de ras )) pana la urma s-au ales cu 4 dar a fost penala faza pe moment ))
ThinkPink întreabă:
Julyly2089 întreabă: