Pe Info sau pe West tv?
Vestic.ro
Urrrm,e ok daca sunt unul din cazurile esuate in care prin alaturarea cuvintelor "vara" si "interesant" se creeaza antiteza? T.T
Mi-am cam pierdut vara cu spitalul, cabinetul, doctorita de familie si tratamentul insuportabil pe care trebuie sa-l iau...
Cam nimic intresant din pacate. Am avut jocuri de adevar si provocare in care erau provocari pe kiss,batai cu apa,certuri dupa care impacari,scene dramatice cu cel pe care il plac,depresie,taieturi,pritenii care imi spun sa nu ma mai tai nu prea mai ies acum fiindca am stat pana tarziu si sunt pedepsiti, nu prea multe teme, misto de unul nou care a venit prin cartier, pe facebook si mess si cam atat. A da, si o sa plec la mare pe 19 deci va parasesc si eu cateva zile. Cred ca dati bairam cat lipsesc eu
Am aflat ca sunt singurul de pe T/A care stie ca nu exista inghetata cu aroma de vanilie.
Acum ca totii au dat uitari intrebarea ta, imi poti spune de ce?
Inca nu, secretul va iesi la iveala abia maine.
Ba este
Am fugarit pescarusi pe plaja
Ba nu este.
Pai, tot ce am facut vara asta a fost sa am visele distruse. sfaramate in micute bucatele si injunghiate.
God,asa ziceam şi eu la începutul verii, c-o să fac lucruri mişto şi interesante si n-am făcut decăt să stau.
Mereu se intampla asa :-
M-am implicat in activitati de voluntariat, am fost la concerte prin tara, am pictat/desenat, am inceput sa scriu poezii, am citit, urmeaza sa merg cu gasca la mare si apoi la un concert mai micut pe la Bacau.
Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg
Julyly2089 întreabă: