| Gabrielle16 a întrebat:

Ce lucruri nefolositoare tineti in casa de ani buni si nu vreti sa le mai aruncati?laughing

10 răspunsuri:
| pinguinuVerde a răspuns:

Pai, cand eram mica decupam din revistele mamei [revistele Practic parca.thinking] flori, mancarurile de acolo, jucarii, desene, si le-am pus frumos intr-un plic pe care nu l`am mai desfacut de cand aveam 7 ani, si cred ca o sa il desfac pentru ca mi-am amintit de ele laughing
Sticlute de oja, parfurmuri folosite si deja terminate... unele ambalaje din care am facut mici chestioare. laughing cand eram micuta. le tin pe toate`ntr`un sertar in colt, la peret.
Am o cutiuta in care sunt peste 50 de foi in care vorbeam cu tati laughing [eram in clasa a 3a]. Scriam Buna Ce faci? Si el raspundea pe foaie cu un pix sau un creion desigur laughing. Atunci duceam lipsa de mess :-s.
Mai am si niste bani vechi, de pe timpuri laughing gasiti in curtea unui om, de mult, cu mine si cu niste fete.
Am CD`uri zgariate, facute praf, dar le pastrez pentru ca imi place sa arunc cu ele laughing
Mai am si niste hainute de cand eram eu mica. si ma uit la ele si intreb : Cum am crescut asa de mare? In hainele astea am fost imbracata eu candva?!
Mai am multe lucruri nefolositoare, dar daca stau sa le enumar pe toate... o sa dureze mult timp laughing
Pa, pa :*!

| Malvina24 a răspuns:

Tineam pana de curand cand am hotarat sa le arunc, aveam foarte multe produse de cosmetica expirate, sau sticle de parfum folosite, de gel de dus, rimel expirat o multime de lucruri nefolositore care imi umpleau dulapurile in mod inutil.Am facut ordine mi-am luat lucruri noi si acum ma pot mandri cu camera mea.De asemenea mai multe haine care nu-mi placeau le-am dat lu' soramea si lu' varamea.laughingFrumoasa intrebarea.
@SoL poate te incumeti si decizi sa renunti la ele.Succes!(P. S. azi era o zi perfecta sa faci curat)

| Elena1234456 a răspuns:

Sticlutele de parfumuri happy nu ma indur sa le arunc.

| AshEldo a răspuns:

Etichetele unora dintre hainele pe care mi le cumparlaughing... unele au niste nume hilare, ma amuz de fiecare data cand dau peste ele si ramele ochelarilor(vreau ca urmasii mei sa priceapa cat de importanti sunt ochelarii)laughingam mai multe lucruri, inclusiv persoanehappy

| paramore a răspuns:

Am 4jurnale, caiete pe care scriam eu de ale mele cand eram mai mica, adica 14anihee heepoze cu vedete taiate din ziare, fotbalisti, martisoare, felicitari, o gramada de amintiri

| Laurici :x a răspuns:

Poy eu am multe fotografii lipite pe peretii laughing si, desi vreau sa le arunc nu pot pentru ca, ele contin amintiri de neuitatlove strucktu?

| evoke a răspuns:

Am niste desene facute de acum vreo trei ani. Nu pot sa le arunc. Desi sunt facute ca naiba. laughing Am aruncat 2-3 si dupa mi. a parut rau de ele. La bunici am jucarii de plus decnad eram mica toate rupte si cu ochii scosi. Dar nu pot sa le arunc. Fac parte din copilaria mea. puppy dog eyes Si mai am tot la bunici toate hainutele de cand eram mica.batting eyelashes
Tu?

| anamaria91 a răspuns:

Cand stau la birou, pe net, tin neaparat sa tin in mana un pix sau un creion. Ca sa nu il tin aiurea, tin tot timpul o foaie in fata. Pana nu e plina cu orice prostie (desen, numar de telefon, id, semne, nume etc. etc. etc.), nu o schimb. Cand e plina o bag la "Tha Box!". "Tha Box" este o cutie in care tin toate foile de genu asta. Nu le arunc pentru ca daca ma plictisesc si ma uit prin ele nu ma opresc din ras ore. Alte lucruri ce nu le arunc sunt chestiile facute la lucru manual in clasele 1-4 laughing
Mai am si tot felul de caiete (cu poezii, motto-uri, oracole, desene etc. etc. etc.)
Mai pastrez martisoarele! big grin
Cred ca asta e tot...

| Katherine † Pierce a răspuns:

Nimicuri de care ma amuz cand dau peste elehee hee cum ar fi: martisoare primite de la colegi, biletele din ore, liste cu ce sa ne luam eu si colegele in excursii laughing telefoane vechi care nu mai functioneaza, sticle de parfum goale thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hainutele purtate la botezhee hee. De purtat nu le mai port, evident. Dar cand ma uit la ele mereu ma gandesc cand am crescut atathee hee