Dupa banchet, unde mai tot timpul am stat desculta ca nu putea sa merg, am zis ca tocuri NU MAI PORT IN VIATA MEA!
Si rochii sau fuste, nici atat, poate doar asta http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/09/fusta-de-piele-scurta.jpg
Singura fusta din lume care mi se pare frumoasa si chiar as vrea sa o am!
Stiu,le urasc p-alea cu floricile sau alea stramte...wtf?!
Sau fustele mini! Este aceeasi chestie si sa stai in curul gol.
Fustele mini cu tocuri de 15-20 si maieu mulat si decoltat...Sl*ut
Adica panaramele(ca sa ma exprim mai frumos) se imbraca asa
Cam asa ceva, si e trist ca tot mai multe adopta tinute d.astea ca sa atraga baietii si nu sunt constiente ce parere le fac despre ele, s-apoi se mira ca de ce le considera ta*fe
Dar nu este numai vina fetelor. Si baietii zic ca nu sunt atrasi de panaramele astea, dar de fapt tanjesc dupa ele. Si televiziunea cum ar fi Wowbiz care tot incurajeaza astfel de idiotenii cu prostia aceea de Leo de la Strehaia si sunt oameni care se uita la astfel de panarame! Asa e televiziunea din ziua de azi in Romania! Si nici desenele animate din ziua de azi nu mai sunt ce erau inainte. Inainte ce desene erau! Acum cu panarame cu fustite scurte, Violetta! De parce prostia aceea te ajuta cu ceva in viata! Numai tampenii! De asta nici nu prea ma mai uit la televizor!
Hey,bunica.mea se uita la Wowbiz oricum, asta asa e, si baietii au vina lor, tanjesc pentru ca au impresia ca la prima ocazie o sa se intinda pe patul lor, fiecare are partea sa de vina.
Cat despre tv, ce dor imi e de vremurile cand chiar aveam ce sa privesc...''Violata'' cea mai mare tampenie...ce sa zic, asta e ce se vinde in zilele noastre
La mine bunica mea se uita la ''Te vreau langa mine''
Si la mine tocmai ce incepu sa comenteze acum tot ce se intampla azi, si eu trebuie sa ma prefac c-o ascult. Era ceva de genul ''o sa sun eu acolo si le zic vreo cateva la șuițele alea'', iar eu in gandul meu ''mda, bine, bine''
Cat despre Violata, ai dreptate, e o mare tampenie! Si mai e si un concert la toamna la noi in tara!
*Doamne, impusca-ma*
Serios,e concert?)
Da, vorbesc serios
Eh,atata timp cat nu-i la mine in oras, nu-mi pasa, desi mi-ar fi placut sa fi mers acolo sa... sa o ascult ce bine canta, bineinteles*minte*
"Si baietii zic ca nu sunt atrasi de panaramele astea, dar de fapt tanjesc dupa ele." desigur ca le fug ochii dupa asa ceva. daca gasesc fete care "iubirea" lor consta in 2 ani de tinut de maini ca ea asa vede ca tinea la ea daca il lasa sa se frece de tavan, dupa se mira ca de ce pleaca de la ele. fiecare greseste pe partea lui
Nici eu nu locuiesc in Bucuresti! Ce bine!
Te obisnuiesti. In ultimii doi ani de liceu si in anii de facultate am purtat tocuri aproape zilnic. Incepi cu tocuri mici si apoi ajungi la tocuri mai mari. Stiletto nu purtam oricum decat la petreceri. Dar sunt o gramada de tipuri de tocuri confortabile. Iar acum port ocazional (asfaltul este groaznic unde stau acum, numai piatra cubica sau piatra) si tocuri mai groase ca sa ma asigur ca nu raman cu tocul intepenit in pamantul dintre pietre.
Pe la 14, 15 ani eram si eu baietoasa, dar cand cresti iti schimbi perspectiva.
Si sunt numeroase tinute de bun-gust pe care le poti purta cu tocuri, fara sa ai nevoie de decolteu sau de fusta mini.
Zici tu asa acum ca esti mica dar cand vei creste si te vei duce la o nunta ceva, e mai frumos la o femeie sa aiba tocuri. nu te poti duce imbracata ca o rock-arita acolo. trebuie ceva frumos si prezentabil, ceva feminin
si nu, nu am incercat toturi in viata mea
Am mai fost la o nunta îmbrăcată "ca o fata" si a trebuit sa trag de rochie in jos ca îmi era frica sa nu se ridice. Nu era scurta, scurta, dar totusi.
Cand eram mica imi placea sa merg pe niste sandale cu toc de-ale mamei. Aceea era singura incaltaminte a ei cu tocuri. Si sincer habar nu am cum puteam sa merg in alea! Iar la capitolul rochii, imi plac rochiile, dar urasc fustele
Mai ales fustele. Sunt oribile
Sau eu mai urasc sandalele cu floricele lipite pe ele sau funde! Dezgustator! Sau uite ce am gasit: http://lyla.ro/......0negre.jpg sau http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......sosete.jpg Vai de capul meu!
Oribiiil. ce om ar purta asa ceva?
Tu ce mai urasti la capitolul moda in afara de fudte si tocuri? Eu tipele care poarta pre multe bijuterii. Zici ca sunt niste pomi de Craciun
Sau hainele de culori stridente! Sunt pur si simplu oribile!
Urăsc funditele de pus in par si tipele care isi dau cu o tona de machiaj. Zici ca sunt clovni.
Sau fetitele acelea de 11 ani care se dau cu machiaj!:-&
Alea din prima poza is faine
Da, nu sunt atat de rele, dar cu sosete de lana...
Da, asta stiu
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: