| TheTimeKiller a întrebat:

Ce naiba ne cere atatia bani la scoala? Macar de eram fata...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi dacă erai fată, ce?confused

| TheTimeKiller explică (pentru anonim_4396):

Wtf frate? Tu stai 24/24 pe TPU? Am vazut ca ai raspuns la TOATE intrebarile de la T/A happy. Si daca eram ata aveam bani happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheTimeKiller):

Serios? Chiar am răspuns la toate întrebările de pe categoria asta? Nu cred. Îs 42297 de întrebări, ce dumnezo... Şi nu, nu stau 24/24 pe TPU, îmi fac şi timp să dorm, să mănânc, să frec menta la şcoală, să cumpăr mâncare etc...

Te-am vazut la multe intrebariwinking

Eu nu.

Apropo, hai să-ţi arăt şi eu ceva drăguţ: http://www.tpu.ro/utilizator/aaawpc

Puteam trai si fara asta laughing. E clar ca e un cont fake facut din plictiseala laughing

Şi-a schimbat poza de profil laughing

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Stai că vărs o lacrimă pentru tine.
Cu plăcere.

| Neverwas a răspuns:

Scoala = Cheltuieli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urăsc şcoala, nu-mi adu aminte de ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata de ce trebuie sa dea bani, are trei, cu unul in plus decat baiatul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şcoala-i săracă iar profesorii încearcă să stoarcă banii de pe elevi sub diferite pretexte: ecuson, uniformă, fondul şcolii, caiete "speciale", manuale suplimentare şi alte inutilităţi de genul acesta.

| 8imal a răspuns:

Tu cu ce esti mai special decat o fata? Si ti se cer bani pentru ca tu nu vrei sa inveti! Daca invatai aveai de kuat nu de dat. Insa dupa cum scrii.'' se vede''.

| TheTimeKiller explică (pentru 8imal):

Daca invatam nu mi se cereau bani de culegeri si fondul scolii? Mai gandeste-te happy. Si nu ai inteles foarte bine ceea ce am scris. M-am referit la faptul ca fetele sunt mai "speciale" decat baietii happy

| 8imal a răspuns (pentru TheTimeKiller):

Stii ce e aia o bursa de merit? Eu zic sa te mai gandesti tu! Cred ca la varsta mea stiu mai mult decat stiu poate parintii tai! Am 41 ani. Tu ce zici stiu?

| TheTimeKiller explică (pentru 8imal):

Probabil. Poti ajunge sa crezi ca sti multe, sa iti dai seama ca nu sti nimic si sa fie prea tarziu. Tu ce crezi, şti?

| MihaelaMadalina997 a răspuns:

laughing ce legatura au fetele?