| iri a întrebat:

Ce nazbatii ati facut in copilarie? happy

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Oooo am facut o sumedenie de nazbatii!
dar "tartorul" era frate-miu eu eram ajutor!
pai nu prea, mai tin minte... dar una tot mi-a ramas in memorie!
era dupa revolutie, si cum tot se arata la televizor, ...eroii,mormantul eroului necunoscut.etc...ce ii debieaza mintea lui frate-miu, sa ne facem si noi un cimitir propriu! zis si facut ...la poarta la bunica erau doar momintele mici!
acum intru si eu in joc... ce-mi debiteaza mintea mie...sa aprindem cate o lumanare...ca deh asa se cuvine mortilor!
si am aprins; lumanarile au inceput sa arda. iar apoi una cate una sa se stinga... dar una era mai "la dos"si nu s-a stins...si a arssss, pana...(nu pot sa-mi dau seama cum!?)s-a aprins o scandura de la gard!
si asa am dat foc la gardul bunicii...(dar nu a ars tot, ca l-a stins bunicul)si nici noi nu ne-am capatat papara...pentru ca bunicul (Dumnezeu sa-l odihneasca")a zis:
lasa-i fa saveto, ca-s copii!
o:-)

20 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Fara numar, fara numar!
Asta ar trebui sa fie un site educativ, nu? Pai, daca incep sa povestesc, ce exemplu dau tinerei generatii?
Una ar fi betia crunta cu visine din visinata, pe la vreo 10 ani. Semanau asa de bine cu alea din dulceata!

Alta ar fi ideea de a pune niste vin in apa gainilor...Erau criminale, cum cadeau ele pe-o rana tot din 2 in 2 pasi.
Ar mai fi si festelitul clantelor de la usi cu smoala...nu-mi placuse culoarea originala; negre aratau mai bine.
Si ar mi fi...multe...dar...mi-e de tanara generatie!

Răspuns utilizator avertizat
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu am fost un ingeras. big grin

| Mwhahahaa a răspuns:

Hmm...multe...foarte multe.devil

Dar inca sunt in varsta copilariei...
Deci am facut foarte multe si o sa mai fac de acum in colo mai multehee hee...

Sa-ti povestesc o intamplare de cand eram mai micuta...

Aveam 6 anisori... M-am dus la mama in camera, i-am luat o rochie, care imi venea lunga, foarte lunga, pantofii cu toc, o palarie pe care o tinea mama de frumusetelaughing, am luat rujul m-am dus la baie, mi-am pus un scaun(ca sa ma urc pe el, sa ma vad in oglinda, ca altfel nu ajungeam)mi-am facut buzule cu un rosu' pentru doamne, dar va inchipuiti eram facuta cu ruj pana la naslaughing Am luat o geanta, m-am ascuns, am facut pe detectivul, sa nu ma vada mama cand ies din casa, si hop...Am plecat pe strada asa...laughing...Se uitau toti la mine, parca eram un V. I. Plaughing...Ma plimb eu pe acolo, cu capul in sus, dreapta, si dau de mama...Credeam ca o sa ma certe... Dar nu a fost asa, a buftit in ras, si cand am mai crescut mi-a adus aminte si am ras amandoua de acea intamplare amuzantahee hee

Tu ce nazbatii ai facut?smug
Hai acum, te trag de limbalaughing
"Scuipa tot" laughing
Povesteste-ne si noua o intamplare "funny"din copilaria tahee hee

te puuup...

see you soonwave!

| I'm just me a răspuns:

Nu stiu ca nu le-am numaratbig grin dar sunt foarte multerolling on the floor

| Emeraude a răspuns:

Multe.laughing
La bloc n-am prea avut ocazia, intre patru pereti si in fata blocului nu prea ai ce sa faci.Singura nazbatie pe care am facut-o in copilarie, la bloc, mi-aduc aminte ca am spart un pahar de cristal de revelion si vai ce frica mi-era sa nu ma prinda mama. rolling on the floor Doamne, eram ingrozita.
La tara am facut muuuulte rolling on the floor. Noi, copiii, furam fân de la o vecina ca sa punem in fata gardului de la casa, sa stam pe el. Si cand venea hoasca cu matura, o luam la fuga pana la marginea satului.omg.

Merci ca m-ai facut sa-mi amintesc cateva clipe frumoase din copilarie... happy... mi-ar placea sa le retraiesc...batting eyelashes

| iri explică:

Pt ca StarDoll m-a rugat sa povestesc si eu o nazbatie, am sa zic una.

Inainte de toate as vrea sa ii dau dreptate lui DepresieDulce. Intr-adevar la bloc nu poti face nazbatii. Dar la tara... fara numar laughing Asa eram si eu. La bloc eram cuminte, insa la tara am doi verisori cam de aceeasi varsta ca si mine. O intalnire cu ei intotdeaua insemna noi nazbatii.

Asa s-a intamplat intr-o zi cand la tara bunica mea impreuna cu parintii mei si cu noi, copii ne plimbam in gradina cu legume. Tin minte ca era mandra de ardeii ei iuti. Noi ne uitam cuminti la ardei, dar dupa ce ne-am intors in curte, eu impreuna cu verisorul meu am mers din nou in gradina. Am inceput sa culegem cativa ardei iuti.
In urma cu doua-trei saptamani pisica fatase doi pui. Am luat un pui si am plecat cu ea si cu ardeii iuti in gradina si ne-am ascuns dupa o capita de fan. Eu tineam pisica sa nu plece, iar verisorul meu lua ardeii pe rand, le rupea varful si cu partea ramasa freca mata pe buze, pana cand a terminat toti ardeii. Peste cateva ore ii curgeau balele saracii pisici si toti se intrebau "Ce a patit?". Bineinteles, noi "nu stiam". Peste cateva zile a murit saraca sad Dar nici in ziua de azi bunicul meu nu stie ce a patit puiul. Bineinteles ca acum imi pare rau, deoarece iubesc mult animalele si nu as mai putea face asa ceva.

Am facut si multe alte tampenii impreuna cu verisorii mei, dar acum asta e povestioara care imi vine in minte.

| iri explică:

Raducu, spune-ne si noua macar una happy

| Betty18 a răspuns:

Am baut rachiu crezand ca e apa pe la 3aniwhistling. la 7 ani m-am dus la strabunica cu familia si acolo m-am ascuns intr-un sifonier si am adormit acolo.laughingfamilia ma cauta disperata prin curte prin casa, gradinalaughinglaughingdupa vreo 3 ore(eram obosita de la drum lung) m-au gasit si atunci m-au trezit cand imi faceam eu somnul de frumusete mai binelaughinglaughing

succes

| adyttu a răspuns:

Buna inrebare! Adevarat la tara copii fac f. multe nazbatii.
Eu am crescut la tara si am facuttt muuultee cea mai grava a fost atunci cand am plecat cu un vecin fara sa spun parintilor, la un rau care secase sa adunam scoici si am ajuns acasa la ora 23. Parinti au aflat unde suntem dar nu ne-au gasit si va imaginati ce era in sufletul lor cand se intuneca si copii nu erau nicaieri deci cand am ajuns acasa drept pedeapsa am mancat scoici. In rest am imbatat pisica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar nu am facut nazbadii iesite din comun, datorita faptului ca am avut parintii foarte conservatori si mai ales ca nu am avut frati.asa ca orice as fi facut, tot eu eram cel vinovat, nu aveam pe cine sa dau vina. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh .eu inca sunt in pragul copilariei happy
Tin minte ca eram prin clasa a 2 iar eu impreuna cu verisoara mea interpretam melodiile de la blondy...noi eram ca un fel blondy 2 laughingsi ziceam sa facem un concert... facusem niste invitatii ca sa vina lumea la concert. A doua zi m-am dus la scoala si i-am dat o invitatie lui profa si i-am spus" Doamna, eu impreuna cu verisoara mea vom face un concert si va invitam si pe d-voastra.Este pe data de... la ora... (nu le mai stiu ) si cand veniti in fata blocului ma strigati si vin eu si va iau ). Lu' profa ii venea sa rada da s-a abtinut si a zis ca o sa vina.

Si inca o tampenie ce am facut-o...stiu ca aveam cam 5-6 ani si aveam un motan si intr-o zi cand brs pisica lapte m-am dus si eu langa ea pe jos si am inceput si eu sa sorb din lapte, din acelasi castron impreuna cu pisica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,
cand eram micka, pe la 6 ani, eram la bunica la tara.Si. ma jucam cu unchiul meu, mai mare, de vreo 20 de ani[Nu avea incotro, stia ca ramane surd daca nu imi facea pe plac...:d] si eu, mai buna la fotbal rolling on the floor, am aruncat [din greseala] cu mingea intr-un geam la casei. Wai, sa vezi crize pe bunica laughing. a trecut.

Alta, cand imbracam pisica cu hainele papusii [saraka pisica sad ii pusesem o rochita pe un picior si de abia putea mergerolling on the floor] si ea miorlaia, si eu voiam sa ma plimb cu ea pe la poarta, pai da, sa ma laud si eu ca am pisica imbracata, ce naiba?laughing) dar pisica nu voia sa mearga, asa ca am tras pisica de coada pana la poarta saraca, atunci ma amuzam, acum imi e mila de ealaughingsad daca ar mai traii i-as cere iertarerolling on the floor

alta e cand imi faceam "corturi" prin casa cu paturilerolling on the floor. puneam 4 scaunuri, si apoi puneam patura si stateam acolo, cu papusilelaughing. dar nu aveam cum sa mai respir si am luat frumusel o foarfeca si am facut o gaura, mare in patura, cand a venit mama nu a fost prea incantata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Euuu sunt mica si va spun cu placere:eu cand intra doamna in clasa; ii trageam scaunul si cadea in fund. acasa spargeam pahare si dadeam vina pe celelalte trei.eee si ori cum stateam mai mult cu baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani m-am imbata cu o sticla de votca. foarte rauhappy oops.ieseam noaptea pe geam si stateam de vorba cu prietenele... am inversat detergentul lichid cu bautura dintr-o sticla unui var...cam multe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă trăgeam cu sania cu prietene mea.Ne dădeam drumul de pe un deal şi păna ajungeam jos ţipam cât ne ţinea gura. O data ne-am dat drumul de pe deal si am ajuns cu picioarele in apa din vale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă jucam "De-a Baba Oarba "cu colegii, în pauză. Se sunase dar noi nu auzisem. Baba Oarba era un coleg mai năstruşnic.Intră pe usa Domnul |nvatator, dar nimeni nu il auzise.colegul meu il prinse pe Domnul Invatator si bucuros striga: Te-am prins! Te-am prins!
Astfel a intrat si Domnul Invatator in jocul nostru... urmand ca dumnealui sa fie Baba Oarba.

| simoSTAR a răspuns:

Mergeam la bunica cu sora mea, ieseam pe la 8 seara afara, pe la 10, 11 intram in casa sa ne vada bunica, ea adormea si apoi noi fugeam pe geam ca scartzaia usa(stateam in aceeasi curte cu bunica dar case separate) si fugeam imbracate in pijamale. o data ne-a prins si i-am zis ca am fost la prietena noastra ca ii era rau laughing

| simoSTAR a răspuns:

Tot la bunica...era un canadian care avea niste muncitori rusi si locuiau la acel canadian, chiar langa prietena mea luci.eram 4 fete si ei erau doi baieti...eu cu o prietena ne-am indragostit de unul din ei, iar sora mea cu cealalta prietena de celalalt.seara le aruncam pietre pe casa ca sa iasa afara, le dansam in fata portiihee hee era frumos :X

| Vladz11 a răspuns:

Ziceti voi ca nu aveti ce face la bloc. Eu si cu prietenii mei ieseam in strada si ne legam de oameni laughing. Ii udam cu seringile, trageam cu teava, agatam un paianjen de jucarie de firul de electricitate si il coboram cand trecea cineva laughing. Ce frumos era cand ne ascundeam in scarile blocului si ne cautau babele. laughing
Dar cea mai cea, cand am legat de-un capat si de altul al trotuarului un fir de pescuit. S-a impiedicat 1 si a dat cu fata de asfalt rolling on the floor).
Cam atat imi amintesc.

Întrebări similare