Daca ar fi verde ar semana cu voma.
Daca ar fi maro ar semana cu zeama de la caca.
Daca ar fi verde-maro ar semana cu voma si cu zeama de la caca.
=)
Mersi pentru funda
Cu placere!
La ambalaj ar fi tare daca ar fi mov sau albastru dar asa ca suc as vrea sa fie albastru.
Pai la inceput chiar a fost verde, fiind facuta doar din plante prelucrate, acidifiate, fara cofeina.
Vot?
App: da, tot as bea.
Pepsi era albastru inainte, si nu ma prea mira, cred ca la fel ar fi si cu draga si scumpa mea Cola...
Ar fi ciudat si sincer nu cred ca as mai bea... Poate doar daca as fi provocata sau din curiozitate
Te referi la ambalaj, nu? cred ca ar fi foarte ciudat.e deja o obisnuinta sa fie rosu cu alb..eu nu m-as putea obisnui
Apropo..Am lansat si eu o intrebare. daca ma ajuti sa strang like-uri la o poza poti primi o funda. poate ne ajutam reciproc.intra la mine daca te intereseaza. pupici :*
Eu sincer nu te sfatuies sa consumi excesiv coca-cola, pentru ca nu e buna.In generala profa de roamana mi-a zis sa pun o bucatica de carne intr-un pahar cu cola si sa astept pana a doua zi. Bucatica de carne nu mai era a doua zi si asa e si cu corpul nostru.
Ar fain daca ar fi intr-o singura culoare la alegere, dar cand o agiti sa aiba toate culorile curcubeului
Ar fi prea nasol, chiar daca gustul ar fi la fel, mi-ar veni scarba de el
Constantinescu_Mirela_1958 întreabă:
Julyly2089 întreabă: