Critice si perfectioniste la maximum in timp ce propriile greseli nu le-ar observa nici daca ar crapa.
Mda. xD
Eu sunt fecioara.
Recunosc ca sunt : dezordonata, mai lenesa, nu-mi place sa vad mizerie - totul trebuie sa fie curat, sensibila, timida.
@Carminaburana43 are dreptate. Nu recunoastem propriile greseli.
Proasta.Sunt prea seriosi nu poti glumi cu ei, nu te poti simti in largul tau cu ei, nu cunosc ce e acela sa te destinzi numai munca si iar munca... mi-a ajuns! Am doua fecioare in familie si sunt nefericita cu ei =nu sunt o zodie pentru gemeni ca mine, suntem impreuna ca cerul si pamintul!
Multumesc foarte mult pentru funda mi-a picat foarte bine ca macar o data in viata o fecioara a recunoscut ca am dreptate caci sotul si baiatul meu care amindoi sunt din aceasta zodie nu ar recunoaste.Eu pentru ei sunt exact opusul lor. Ce sa fac, m-am nascut gemeni si voi ramine asa toata viata si ei la fel nu au ce face daca s-au nascut sub acest semn. Dar stiti totusi ce ma deranjeaza cel mai mult la zodia fecioara? Caci poate au sentimente profunde si adinci fata de cineva dar nu ar da de inteles acest lucru niciodata, nu si-ar exterioriza sentimentele de iubire niciodata desi stiu ca sunt in stare sa iubeasca profund dar de unde sa stie partenerul acest lucru daca acesti nativi nu-si exteriorizeaza ceea ce simt? Eu de exemplu sunt exact invers. Daca tin la cineva imi place sa imbratisez f mult sa pupicesc mult intr-un cuvint imi place sa-mi exteriorizez sentimentele, lucru ce pentru alte zodii l-i se pare un lucru neserios sau nedemn sau trivial, dar mie m-i se pare foarte normal si omenesc si astept ceva la fel dar n-am primit-o toata viata.
Si eu sunt fecioara. Imi aduc aminte ca mai de mult, fostul meu coleg de banca imi spunea ca il omor cu obsesia mea pentru ordine si curatenie...
Ba crede-ma ca unele sunt si foarte nebune
sunt exemplul viu
poate chiar PREA NEBUNE
anonim_4396 întreabă: