Atsuko - un baiat foarte cool.
Blue - Desdemona.
Iwtd - so cool
Miez - Gandalf
Blitz - Seraphim.
Kama - love.
LAI uitat pe HAdez.
de restul nu-mi pasa.
Desigur, am luat bataie de foarte multe ori la scoala din cauza ca le spuneam adevarul ponositilor.
Ei bine nu ma pun eu cu inteligenta ta de Dimitrie Cantemir, esti un rege intre folosofi si filosof intre regi ce cauti aici sa vorbesti cu taranii de rand care nici la picioarele tale nu stau du-te intre cei de teapa ta si lamurestele ipotezele tale hyperioniste de care te folosesti pentru a face prosti pe altii. Eu cedez in fata meretei tale intelepciuni si vreau ca tu, maria ta de Hyperion Apollo sa recunosti ca nu ai atins apogeul intelectualitatii si poti sa te duci sa mai deschizi si tu o carte din cand in cand.
Trebuie să te liniștești, nu te mai agita. Bine, micuțule? Este târziu, trebuie să te odihnești.
De ce ești rău? Ce ai cu el? Pentru faptul că nu a vrut să te adauge într-o listă cu păreri trebuie să iasă scandal? Lasă-l în pace!
Nu ma enerva, si nu-mi zice micut de parca ma faci prost, si ma trimiti la culcare da parca vrei ca eu sa plec de aici din cauza ca prezenta mea incurca.
Venerabilul întreabă: