Ce sa zic...am unii in clasa care sunt chiar de treaba, dar mai sunt si ceilalti, care au niste figuri in cap.
De exemplu unii dupa ce scriu la tabla vor neaparat sa se spele pe maini(parca n-ar mai rezista pana in pauza)
Sau ei cand le vine randu sa faca curatenie in clasa, vezi doamne nu pot sa dea cu maturaparca lear pica ouale
Momentan sunt in clasa a8.La anul` sper sa nu am mai multi dinastia, ca nu cred ca rezist
Pa-pa
Eu tocmai am intrat in clasa a 9-a si am avut "norocul" sa nimeresc cu niste specimene cu muuulte fitze...Nu am nicio parere despre ei pentru ca sunt niste copii care nu se accepta pe ei insusi si incep sa isi dea aere pe la scoala pentru a fi mari si tari
In primul rand eu sunt de parere ca toata lumea are fite...pentru ca asa e
Dar sunt unii care te scot pur si simplu din sarite cu toate mofturile pe care le au. Cateodata sunt enervanti, dar daca n-ar mai exista, de cine am mai rade?
>Intra cu un AK-47 in clasa
>ia ostatec primul care pica
>pune-i pe toti sa asculte discografia 'The Beatles'
>daca rezista o ora, le dai drumu.
Imi pare rau, nu am puteri speciale sa intretin legaturi superficiale
Ma placi? Bine.Nu ma placi? Multumesc
Astfel de specimene ma fac sa ma simt diferita, sa fiu multumita pentru ceea ce sunt
N-am ce sa spun despre ei ...fiecare om cu caracteru lui n-am ce sa le fac daca ei nu se schimba nimeni altcineva nu-i va schimba vreodata