Te sperie hunger games? ))))
*nu am auzit pe nimeni până acum să spună așa ceva *
Pai asa ziceam si eu! Uite fata desteapta. ^^
Dacă se uită la avatarul tău face infarct.Sigur.
Prea tarziu... a facut deja, de aia nu mai raspunde.
O să... pun pe cineva să se roage pentru sufletul ei.
...prea tarziu, a ajuns deja in iad pentru intrebarea pe care a pus-o.
Eu cred că a ajuns în iad pentru că s-a uitat la hunger games.
Mama,dar nu aveti de cine sa va bateti joc? :\ nu am rapsuns ca nu fusai pe tpu..nu sunt ca voi,... disperati sa stati pe TPU toata ziua
Pe langa faptul ca te dai mare ca nu intri pe un amarat de site se obserba ca nu prea vrecventezi nici scoala.
P.S.Eu nu sunt obsedat de site-ul asta, azi este aproape singura zi din saptamana in care intru.Nu iti face tu griji, sunt destui ratati ca tine de care imi bat joc.
Wow.Te descrii singur air? Sau scrii ce auzi pe acasa? Se vede ac aveti chef de cearta
Bravo tie.Bine ca stiti sa va abateti joc de oameni. Where's your medal?
Daca The hunger games ti se pare infricosator, atunci ce sa vorbim despre saw, ori The grudge. Presupun ca si Vampire Diaries ti se pare terifiant. Parerea mea despre Jocurile foamei este ca se putea mai bine, si mi se pare o poveste trasa de par, cu viitor guvernat de bogati... Parerea mea!
Bai,bai,bai voi ati inteles gresit, nu ma sperie ayways, doar voiam sa stiu ce parere au si alti.Si asta seara aveam de gand sa ma uit la Hunger Games 2
Mie mi se pare cea mai tare carte, cel mai tare film EVER! M-am indragostit de crtile/filmele astea! ♥
FashionKitty întreabă: