Trebuie sa recunosc ca urmaresc Eurovisionul de multi ani, pentru ca sunt in domeniu muzical si ma intereseaza valorile, respectiv modul in care sunt respectate si premiate acestea. Norvegia a avut intr-adevar o piesa extraordinara dpdv al orchestratiei. A avut numeroase game si armonii foarte bine imbinate. Am ascultat fiecare instrument intalnit in piesa, respectiv vocile care au fost uimitoare. In sfarsit s-a punctat nu neaparat vocea, care oricum si ea a fost buna si naturala, dar CREATIA. Adica MELODIA in sine, COMPOZITIA. A fost geniala. Iar baiatul a fost decent, simpatic, natural, talentat, cu un dans de scena frumos.
Despre romancele noastre, si anume despre Elena, nu pot sa contesc: are voce, e frumoasa, dar melodia nu ne-a reprezentat deloc, nu a imbinat nici un element traditional, sunt numeroase compozitii care introduc si elemente originale spatiului nostru mioritic, chiar daca era sa fie cantat in engleza, deja avem numeroase piese etno, clasic modern si traditional-modern, e chiar la moda, iar vestimentatia... textul... un pic... nu neaparat urate, dar putin vulgare. Si nu am fi vrut sa demonstram chiar asta Europei. Nu asta ne caracterizeaza. Dar din pacate exact asta am dus in fata... ceea ce fac romanii si romancele in strainatate, in spatiul UE. Iar piesa nu stiu de ce aduce putin... a Madonna, o piesa de-a ei suna cam asa la ritmul din piesa... nu stiu exact care piesa, cand imi aduc aminte promit sa adaug. Altfel, nah, si Moldova s-a clasat mai bine, chiar mi-a placut!
Dupa mine melodia Norvegiei a meritat locul 1 dar si melodia Elenei a fost destul de buna. Daca primeam voturi eram clasati mult mai bine.
Melodie simpla, muzicala si apropiata Rusiei (ca si accente) si dragut si baietul, deh
melodia Elenei nu a fost cine stie ce, pacat de ea pentru ca are voce
mie mi-a mai placut si malta
Mi-a placut mult melodia Norvegiei. In schimb... a Elenei...deloc. Cu ceva mai comercial cred ca nu putea participa. Dar asta e romanul...nu avem ce face daca asta au votat romanii. Daca melodia noastra era mai buna.sunt sigura ca luam mai multe voturi... dar asa...
Nu mi-a placut nici copilul ala, nici Elena.
Mi-a placut piesa celor doua din Israel
Mie chiar mi-a placut norvegia, dar ma gandesc k melodia elenei nu a fost deloc rea, mie mi-a placut ff mult, dar na...asta a fost sa nu castigam
Sincer, eu nu am nimic cu elena dar melodia ei nu mi-a placut din prima clipa in care am ascultat-o iar de prestatia ei de la eurovision...no com... a fost varza...mai bine mergaeu cei de la zero-sunny days...oriqm...alexander a fost uimitor iar melodia lui extraordinarar, totul s-aintamplat k intr-un basm(fairytale)... good boy...chiar a meritat premiul...:-p
Melodia norvegiei...frumoasa nu am ke zice dar mi-a placut foarte mult islanda...sooperba melodie, chiar merita locul 1! si melodia elenei era draguta...pacat k nu ne-a votat europa!
E cred ca Elena normal se clasa dupa locul 15, ceea ce s-a intamplat. Au fost muuulti care erau mai bine pregatiti si cu piese adevarate, nu din astea, cu Balcani, ca de-asta n-a fost votata! Esti din Balcani? Stai ca-ti aratam noi cum sta treaba, ca Europa e plina de multe tari nordice, si vestice... Serios, chiar cred asta. Norvegia a meritat! Mi-a mai placut Estonia, Anglia si Turcia... plus celelalte bune!
Acum serios, melodia suna cat de cat bine da' versurile sunt aproape penibile, plus ca Romania nu va castiga eurovisionul niciodata, acum serios suntem vazuti foarte prost de restul lumii, mai ales acum din cauza relatiilor tensionate cu Italia.
Mie mi-a placut foarte mult melodia Norvegiei. Din pacate mai putin a elenei... e o melodie dinaia care apare pentru o saptamana toti o canta apoi o uita... nimic remarcabil, parerea mea
Chiar mi-a placut melodia Norvegiei dar mai erau dragute si altele...si melodia elenei era draguta dar avand in vedere ca nu s-a votat melodia ci tara chiar nu avea nici o sansa sa castige...
Auran zicea ca melodia duce a rusa, pai da! Pentru ca Alexander e de origine rusa, s-a mutat in Norvegia la 4 ani.
Si ce parere am despre melodie? e simpla, intr-adevar, dar e superba, bine, pe Alex l-a ajutat foarte mult si fizicul si energia pe care o emana.
Cat despre piesa Elenei, mai, mi se pare mie sau cand a participat la Eurivisionu` din Romania a fost mai buna? Atat voce cat si decor.Se putea mai bine.
anonim_4396 întreabă: