Nu m-am uitat decat la vreo 2-3 episoade si mi se pare o mare tampenie.
Ca sa nu mai zic ca toti din clasa folosesc cel putin o injuratura de acolo.
Ma refer la baieti.
Mie mi se pare o mare porcarie findca baga la injuraturi fara sens si mai face asta si cu desenele copilariei
De acord, la început a fost amuzant, de ce? Pentru că era ceva nou, n-a mai existat aşa ceva, după ne-am obişnuit, aceleaşi înjurături dar în scenarii diferite, măcar ăia cu iq mic se distrează, meh.
Codrin nu e de vină! E vina părințiilor copiilor care nu îi supraveghează când stau pe internet și îi lasă să intre pe tot feluri de site-uri, sau videoclipuri nepotrivite pentru vârsta lor, adică cei mai măricei știu să își aleagă cuvintele, nu cred că întâlnești pe cineva pe stradă mai mult de 16 ani zicând "Sugi aia și mori"
Ideea e că ar putea și Codrin să schimbe ceva, să pună restricție de vârstă la videoclipurile sale dar cum am mai spus, nu e vina lui!
Si eu ma gandeam ca ar fi bine sa puna restrictie
Dă-l bă dracu p-ăla... Se crede amuzant. Nici nu trebuia să pui întrebarea pe trivia.
Gresit! Copii de 8-12 ani ce cauta pe net? Parinti sunt de vina, nu isi pot educa copii, nu ii invata sa deosebeasca binele de rau! Codrin nu are nicio vina, sunt sigur ca copii care ii urmaresc video-urile stiu injuraturi si mai si dinainte de a se uita.
Bine zici Domnule Naruto.
La faza asta ai mai multa dreptate recunosc
Satana Cartoons e un mare căcat.Nu înţeleg ce e atât de amuzant că ăla tot înjură pe o voce aiurea? Mai ales că inloc să facă asta pe desenele alea noi, o face pe desenele copilăriei! Iar chestia cu copiii de 10 anişori care se uită la el e altă treabă la care vina pică pe părinţi.Deci Satana Cartoons e o mare prostie.
N-am nimic cu Satana, ba chiar mă uit din când în când. Faptul că înjură şi toţi copii sub 14 ani se uită la el e alta treaba, asta e din vina părinţiilor care în loc să-i trimită afară să se joace le bagă net să stea numai în casă şi să se prostească.Mie una chiar îmi place de Codrin căci profită de naivitatea oamenilor şi scoate profit cu tricourile ălea.
Eu am 14 ani
Nu stiu de ce am zis asta, dar in fine.
Bravo.
Pentru ce?
Pentru cei 14 anişori ai tăi.
AAAA, dar n-am 14, am 84.
Codrin are haz, hazul pe care voi nu il veti avea niciodata din cate vad.
Recunosc,m-am uitat 3-4 episoade dar mi s-a părut o porcărie.
Adică la fiecare episod bagă vreo înjurătură și m-ai bagă înjurături și la desenele copilăriei...
Părerea mea e : Satana Cartoons mi se pare că e o porcărie. -scuze pentru fani-
Nu e vina creatorului acestor parodii ca le urmaresc si copii.Parintii nu ar trebui sa i lase.Sa stii ca a face oamenii sa rada sau sa zambeasca este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poti face.Fiecare face asta in felul lui si e ceva de apreciat.
Ba, sa clarificam, stiti ca mai are si altceva in afara de Satana Cartioons (aka. un fel de pamflete), nu va intereseaza, nu va uitati. Revenind inapoi pe sine,...ce sa zic... invat de la Levi si rad la Codrin.
E de rasu animaleleor
Sincer chiar ma deranjeaza. ca a ajuns
cunoscut si tratat bine doar din cauza
ca se prosteste in niste video-uri.
daca era om sanatos la cap nu facea
chesti de genu. : adica ce face in
video...
Satana Cartoons este un pamflet.Cine nu stie sa il inteleaga sa nu comenteze in sens rau.Sun 10 minute in care cei care vor se pot amuza. Daca voi credeti ca cei care se uita sunt niste idioti, apai imi pare rau, dar voi sunteti aia, cei care nu stiti sa priviti un lucru din alta perspectiva.Si nu se bazeaza totul pe injuraturi, ci pe creativitate pentru ca voi nu sunteti in stare sa faceti ceva de genul.
Uita-te la episoade mai vechi cum ar fi dumnezeu sau satana, e bine sa fii diferit etc. si ai sa vezi ca nu e asa de prost precum insinuezi tu, el face totul la caterinca pentru cei care chiar il urmaresc si nu isi bat joc de el pe alte sate-uri. PACE!