Bulibasa la toti .Eu sincer il admir ca a reusit sa prosteasca lumea de 2 ori
(admir intr-un sens total ciudat, admir+ciudat+ura=o impletitura si mai ciudata decat la mijloc).
Un depravat si el.
Nu are nici cel mai mic interes sa scoata tara asta din rahat; ba chiar o afunda si mai mult. In loc sa munceasca ca sa ne aduca pe drumul cel bun si sa nu mai vedem la fiecare doua secunde copii care ne cer 2 bani,se duce in nu-stiu-ce-casa a luidin Moscowa.
Cred ca atunci cand il vad cei din alte tari pe la tv,la conferinte, etc ne face de ras! Nu numai prin felul in care arata, dar si dupa cum vorbeste; sincer acum - el si Vanghelie.
Tara asta...stiti voi,are nevoie de cineva CAPABIL! Dar cineva capabil nu se gaseste decat daca pune suflet!
Si romanii nu mai au suflet; sunt pur si simplu goi pe dinauntru,nu le pasa decat de ei insile si de cate toale de firma au! Nu ca nu mi-ar pasa si mie de asta,dar ignoranta tuturor ma omoara! Nimeni nu da doi bani pe tara noastra.
Ar trebui sa putem intr-un fel sa ajutam Romania sa iasa din prapastia in care s-a prabusit. Daca nu noi,'oamenii de rand' [],atunci cine?! Se gaseste cineva caruia sa-i pese?!
Ei bine, nu.
Never mind; degeaba-mi bat gura eu aici, stiu ca pe nimeni nu intereseaza.
Bafta si sper sa te fi ajutat... Byee!
Nu am o parere foarte buna... poate la inceputul carierei nu se gandea atat la bani,dar acum,sigur fura cat poate,ca orice alt om influent, cu putere si o functie foarte importanta.
lumea oricum nu il va mai alege, mai ales ca iti baga cate una de genu:nu mai mancati atata; nu mai luati scutece la copii etc.etc.
este un alt politician care se gandeste doar la el.
Îndrumătorul româniei : http://annitu.blogspot.com/2011/05/indrumatorul-romaniei.html .