| Florinaa14 a întrebat:

Ce parere >aveti? e primul meu comic http://www.pizap.com/......_page4.php continuarea va fi in nr comicul urmator, iar cel de-al 2 comic va fi trimis printr-un comentariu tuturor care au lasat comentari aici pe TPU la acest comic.Merci si sper sa va placa :X

Răspuns Câştigător
| HoneyCocaine a răspuns:

Cica Selenoo rolling on the floor))
Maxim rolling on the floor)

(paranteza robotelului care zice : Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!)

11 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

În primul rând un comic ar trebui să aibă măcar două frame-uri dacă nu mai multe, în al doilea rând se vede că nu te-ai chinuit la el, în al treilea rând m-am săturat să văd "comicuri" despre cum cineva îl omoară pe Justin Bieber cu un pistol. Fiţi mai originali, fraţilor 0_o Încercaţi cu o furcă, o periuţă de dinţi, sau de ce nu un penis de cal? Torturaţi-l, fugăriţi-l, whatever.

| Deyutza a răspuns:

Nu te-ai chinuit prea mult şi-i cam expirat

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ce idiotenie. straight face

| Mişaaa a răspuns:

Du`te la Comics! straight face

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Ideea e cam fumata si nici desenu' nu ti-a iesit intocmai bine.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Probabil in comic era vorba despre Florina care vroia sa-l impuste pe Justin Bieber.Acesta a inceput s-o strige pe Selena sa-l ajute! Normal ca Justin sta dupa "fusta" Selenei.
ppa

| DeeaBlondiii a răspuns:

Da mai cantalaughing))

| CiocolataCuAlune a răspuns:

Superb!

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Dar dar dar...Nu am inteles.