Foarte tare!
Ma tot uitam si ma intrebam... oare reuseste sa o parcheze totusi?
Trebuie sa recunoastem ca, in general, femeile sunt mai stangace la volan, dar sunt si unii barbati care lasa mult de dorit.
Si eu sunt femeie si conduc. Mi s-a intamplat acum vreo 3 luni sa ma blocheze o cucoana in parcare, ca cica altul, cu 2 masini mai incolo a parcat pe locul ei si s-a gandit ea sa ma blocheze pe mine. S-a postat fix in spatele masinii.Cand am ajuns in parcare, mare mi-a fost uimirea cand am rugat-o sa ma lase sa ies si mi-a zis nevinovata ca ea nu stie sa dea cu spatele.Imi venea sa mor de nervi, aia nu si nu, ca ea nu stie, ca nu a dat niciodata cu spatele.Si am intrebat-o: "Duduie, atunci cum naiba ti-ai luat carnetul?"In fine, dupa vreo 20 min abia, am reusit sa o conving sa ma lase pe mine sa-i mut masina mai in spate(uitasem sa va zic ca tot ea era pusa pe scandal, de parca eu eram vinovata ca parcase ala pe locul ei).
Deci, no comment, ca altfel poate spun vreo rautate.
prea tare!...si eu sunt F. dar daca asta-i realitatea .nu inseamna k sunt toate asa
Asta e mai scurt, dar am ras singur vreo 3 minute...
http://www.220.ro/A25TDSZ0j2/Culmea-Etilotestului
Super tare, insa sunt curios sa vad cate comentarii vei primi si cate ''injuraturi''
Ce sa le faci? Nimeni nu s-a nascut invatat! Oricum... cea mai tare a fost aia caruia tot barbatul i-a parcat masina...:-))))))))))))
Sau ultimul filmulet...acela cu parcarea laterala...super cool tot filmul!
Pai ce sa mai spui ...si eu sunt femeie ...si conduc... da asa ceva nu am mai vzt. aia care incearca sa parcheze si pana la urma,, eu parcheaza,, barbatul e tare de tot. da mai sunt si asemenea specimene. da sa nu uitam ca si barbatii o dau in bara ...sa nu fim asa de rai. ca nimeni nu s-a nascut invatat sunt si femei care conduc mai bine ca barbatii. dar trebuie sa si radem ca daca le-am vedea pe tote cate sunt nu ne-am mai opri din ras. si rasul ne face bine ...mai ales acum pe criza ...pa. si la mai multe...(portii de ras)
Eu am facut o masina praf, da praf ...stii ce-i aia?! am adus-o acasa doar in viteza a 5 a, ca in alta nu mergea! in alta am bagat benzina in loc de motorina, cu alta eram sa iau foc, si de cate ori am ramas cu rezervorul gol ...nici eu nu mai stiu. da acu m-am facut si eu mare...
Julyly2089 întreabă: