Si cand am primit cererea de prietenie, tot aceeasi moaca somnoroasa am avut-o.
Îmi pare rău, însă "îmi pasă"-ul nu e reciproc, te rog să revii cu o întrebare mai...de puţin câcat, poate atunci o să ai mai mult noroc.
Unul dintre cele mai scarboase lucruri pe care le-am vazut pe TPU!
asta mi se pare mai degraba scarbos decat amuzant
si chiar esti de rahat cu numele tau cu tot!
E de căcat!
Cu ketchup.
Ai pus muștar ca să nu se vadă că ai greșit tuburile!
Rușșșșșșineeeee!
Foaaarte genial
(pe naiba!)
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Ai sa ajungi cand ai sa faci faculta, sa mananci doar mustar/ketchup.Ketchup-ul chiar o sa fie delicatesa, daca ai sa stai la camin.Ai sa mananci cartofi cu mustar,carne(rar) cu mustar,paine cu mustar,mustar cu mustar(sic), si chiar si gandaci de bucatarie cu mustar, daca o sa ai colegi mai retardo-haiosi.Si ai grija sa fie mustar din ala cu hrean!
Cel mai bun nume de cocalar care l-am vazut vreodata.Imi place ceva la tine...ca esti sincer...numele pe care ti l-ai dat de reprezinta.
Julyly2089 întreabă: