| Bastet a întrebat:

Ce perle de la scoala/liceu/facultate/teze/teste stiti? Dar sa fie noihappy...Sau niste intamplari amuzantelaughing
FUNDOIlaughing

Răspuns Câştigător
| LolNope a răspuns:

Pai la ora de romana studiam o cronica a lui Grigore Ureche despre Stefan cel Mare in care zicea:"Era la lucruri de razboi mester". Eu am zis-o atunci:"Pai asta nu inseamna ca era bun la razboiul de tesut?". Apoi profa a povestit in cancelarie si sunt 2 ani de atunci iar proful de sport inca imi mai zice"Ce faci Andreia, cum mai e cu razboiul de tesut a lui Stefan cel Mare?"
Si alta data, tot eu, tot la romana, citeam Amintiri din Copilarie si aveam proiect de facut cu ele si profa m-a intrebat: "Ce atitudine avea mama lui Ion Creanga fata de fiul ei?". Eu auzisem ca Socola(unde vroia mama lui Nica sa-l duca) era un azil de nebuni(si in zilele noastre este dar pe vremea aia era o scoala de renume) asa ca am zis:"Pai mama lui Ion Creanga il ura atat de mult, incat a vrut sa il trimita la azilul de nebuni."
Sau la un concurs de engleza era ceva care includea cuvantul travesti sau gay sau ceva in genul dar nu insemna ca la noi, insemna altceva si un copil mai mic a intrebat ce inseamna si eu ii zic:"Pai inseamna "Noaptea gaylor fericiti". Toata a 8 a imi zice acum "Hey, cand e noaptea gaylor fr=ericiti?"
Sau un alt coleg povestea "Istorisirea lui Zaharie fantnarul", in care un om ii indemnase pe niste copii indragostiti sa se ascunda intr-o cabana, dar el a zis"Atunci Zaharia le-a zis sa se duca in cabana sa se iubeasca o seara " si toata clasa a izbucnit in ras inclusiv profesoara.
Sau intr-o excursie fosta noastra diriga avea dureri de gat si si-s luat un Hexoral si le face ea celorlalte profesoare, crazand ca noi nu auzim:"Hexoral, sex oral!". La care eu "Doamna diriginta, nu-i frumos!" si ea a tacut malc.
Sau am avut o profa inlocuitoare la care toata lumea ii zicea Pateu si noi credeam ca acela e numele ei si intr-o ora s-a enervat si i-a zis unui coleg : "Mai tu stii cine sunt eu?" la cae colegul"Da, Pateu!". A vrut sa-i scada nota la purtare insa i-a explicat colegul dirigului si a retras "acuzatia".

Cam atat. Fundita? Fundoi? Funda? fundita? Accept toate astea sau bani ca$h

6 răspunsuri:
| Deyutza a răspuns:

Ora de romana:
un coleg: dna prof. conjugarea la vb merge nu se termina "ea: si e conj. a-II-a? adica "a mergea"!
sau so scapat profu de ed. fizica si o data o fata tot se batea cu un baiat si face profu nu mai faceti dragoste la ora mea laughing

| AnemonaP a răspuns:

Odata la ora de religie noi cantam cu domnul Trei crai si dupa ce terminasem de cantat o fata a spus :
-Domnu', asta e cantec de bisera!
Si domnul nostru a spus :
-Da ce vei domnisoara?(si a inceput sa dea din fud laughing laughing laughing laughing)
e adevarat...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Haha... în anul I la un parţial la norvegiană contemporană, o colegă a scris "å holde seg i fitte" (Pronunţat: "o hole saei i fite") vrând să spună "a se menţine în formă" bazându-se pe englezismul "to keep itself fit". Ceea ce n-a ştiut ea, e că nu există o expresie echivalentă în norvegiană iar "å holde seg i fitte" înseamnă "a se menţine în p. zdă" laughing.
Şi-acum la un an de-atunci tot râdem de ealaughing.
Salut.

| Izz a răspuns:

Ora de Geografie:
Cele doua tropice sunt ''Tropicul Cornul Berbecului"
Distanta Pamant Soare =15 km
Golful este o ''reprezentare'' a uscatului
Ora de romana
Substantivul este Predicatul

| Andrei_2426 a răspuns:

Vine profa in clasa, face prezentza tot.
-Apostolache ce ai avut de invatat pentru astazi
-Harap Alb.( dupa ce ii sopteste cineva)
-Ce ne poti spune despre el.
-Pai, Harap Alb a fost un caine.
-Jos 4.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ora de filozofie (amuzament): Absolutul in cosmos vibreaza, in biblie infricoseaza, iar in om traieste.
Memoria este un atelier in care ne fabricam viitorul.
Cei mai frenetici indragostiti sunt si cei mai inchipuiti. Daca as fi apucat sa-i spun acest lucru lui Romeo, ar fi renuntat s-o mai iubeasca pe Julieta.
Toate trucurile omenesti se inclina inaintea mortii.