Mie mi se zice Penny. Vine de la firea mea, boema si iubitoare de Beatles. Au o melodie, Penny Lane. Prietena mea cea mai buna imi zice Pen. Eu ii zic Gy, Gigi. O cheama Giulia (cu "Gi", nu cu "J"). Cunosc o fata Didi (Didik, Doo). I se spune asa pentru ca seamana foarte mult cu bunica ei, Diana. Ko(u)j(i)o, un coleg cu numele de familie Cojocaru. Zacusca, un prieten (si cu varianta Sos, Tocana) - Nu stiu de la ce vine. Izotop, InZulina (ale unei fete Izabela). Mai sunt multe...
Ma cheama Sebi, prietenii imi spun sebeek si am nevoie de un sfat, cum sa impresionazi o fata? Am incercat dar nu am avut curajul.Astept cat mai multe raspunsuri.Mersi
Blonda, beata, drogataa [ sunt puse la misto daca nu v-ati dat seama acum mi se zice Jessica . ori Jess, Jessi... Pai porecla vine de fapt de la un vis de-al unei colege in care ma visa pe mine ca fiind jessica, o fata roscata cu par scurt sincer asta e cosmarul meu apoi profesorii noi din liceu mi-au zis jessica ...adica au citit TOTI prost in prima zi de scoala si asta a fost. De atunci mi se zice Jessica
BAIETI-0mul negru disparut dupa bloc in intuneric la diana la radu in fatSa(asta'i fraza nu porecla )
-Edjy(edy)
-costitSa, cosy (cosmin)
-zeama, sa-mi.samuel mustaciosul
-aditSu(adi)
-bl0nda suprema (singurul copil blond din cls-e baiat
-Panda...de la numele de familie
-Roly, shvaitzar, shvaitzanberg(roland)
-tonTy(tony)
Eu am mai multe porecle. Shobo-am avut int-a 9-a un coleg care mi-a zis shobo pentru ca uita mereu cum ma cheama. Mishu-diriga mi-a zis prima, pentru ca ma cheama si Mihai. Alex si Mihai fiind un nume des intalnit la noi in clasa a preferat sa-mi zica Mishu. Meow-cand mai stateam pe banci si se mai juca cate o fata in parru meu ma uitam la ea, zambeam larg si ziceam " Meow "
Hmm! in relatia noastra eu sunt FYFY iar el este ZIZU
( FYFY pentru ca dupa parerea lui, aceasta era o printesa nebuna ca si mine), iar ZIZU pentru ca el bea numai lapte ZUZU, dar fiind foarte bronzat am zis ca sa nu il confunde la supermarket...si iata ca de 7 luni FYFY si cu ZIZU fac un cuplu perfect ( dupa parerea prietenilor nostri)
BYBY întreabă:
Julyly2089 întreabă: