Pai... in primul rand, nu trebuie sa te sfatuim noi ce porecle sau ma rog, alinturi sa folosesti, in cazul in care pentru asta te intereseaza, pe scurt poti face un alint din orice cuvant chiar daca este unul mai putin placut in forma lui initiala doar transformandu-l in diminutiv, a si in primul rand conteaza maniera in care il adresezi cuiva...
Mie mi se zice Penny. Vine de la firea mea, boema si iubitoare de Beatles. Au o melodie, Penny Lane. Prietena mea cea mai buna imi zice Pen. Eu ii zic Gy, Gigi. O cheama Giulia (cu "Gi", nu cu "J"). Cunosc o fata Didi (Didik, Doo). I se spune asa pentru ca seamana foarte mult cu bunica ei, Diana. Ko(u)j(i)o, un coleg cu numele de familie Cojocaru. Zacusca, un prieten (si cu varianta Sos, Tocana) - Nu stiu de la ce vine. Izotop, InZulina (ale unei fete Izabela). Mai sunt multe...
Blonda, beata, drogataa [ sunt puse la misto daca nu v-ati dat seama acum mi se zice Jessica . ori Jess, Jessi... Pai porecla vine de fapt de la un vis de-al unei colege in care ma visa pe mine ca fiind jessica, o fata roscata cu par scurt sincer asta e cosmarul meu apoi profesorii noi din liceu mi-au zis jessica ...adica au citit TOTI prost in prima zi de scoala si asta a fost. De atunci mi se zice Jessica
BAIETI-0mul negru disparut dupa bloc in intuneric la diana la radu in fatSa(asta'i fraza nu porecla )
-Edjy(edy)
-costitSa, cosy (cosmin)
-zeama, sa-mi.samuel mustaciosul
-aditSu(adi)
-bl0nda suprema (singurul copil blond din cls-e baiat
-Panda...de la numele de familie
-Roly, shvaitzar, shvaitzanberg(roland)
-tonTy(tony)
Hmm! in relatia noastra eu sunt FYFY iar el este ZIZU
( FYFY pentru ca dupa parerea lui, aceasta era o printesa nebuna ca si mine), iar ZIZU pentru ca el bea numai lapte ZUZU, dar fiind foarte bronzat am zis ca sa nu il confunde la supermarket...si iata ca de 7 luni FYFY si cu ZIZU fac un cuplu perfect ( dupa parerea prietenilor nostri)
BYBY întreabă:
Julyly2089 întreabă: