| Birjaru a întrebat:

Ce preparate cunoasteti din carne de licurici?

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

șorici de licurici in saramură de carici.

11 răspunsuri:
| Sonny1994 a răspuns:

Vopsea de ouarolling on the floorrolling on the floor

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Are you kidding me?

| lavinia148 a răspuns:

Niciuna! unde ai auzit asta? e o minciuna daca ti-a spus cineva ca exista

| ske a răspuns:

rolling on the floor daca faci o friptura din carnea aia nu o sa-i ajunga nici la o furnica

caramela
| caramela a răspuns:

Licuriciul este o insecta nu foarte raspandita, insa extrem de interesanta datorita luminii pe care o produce. Cel mai mare numar de licurici se gaseste in sudul Angliei, Scotia, Noua Zeelanda, Tasmania si Australia.

In cele mai multe cazuri, aceste insecte traiesc in zone cu iarba scurta, in garduri vii, pesteri, locuri cu umiditate ridicata, trunchiuri de copaci putrezite, etc... cat despre preparate gastronomice din aceasta insecta, cred ca chinezi pot raspunde la aceasta intrebaresmugsmug ei sunt care face sa para totul comestibil in viziunea lor.pawave

| Foxie2 a răspuns:

Mda...
@Caramela, daca tot te documentezi dand copy paste de pe google despre licurici, de ce nu te documentezi si ce inseamna Trivia/Amuzante?

Uite aici reteta > faci rost de un licurici, ii scoti intestinele, creierul (il pastrezi si il prajesti bine cu putina urina incinsa(in caz ca nu ai ulei) si ( a treia paranteza degeaba) si il mananci. Poate devi mai destept.
asa deci faci rost de un licurici curatat, bagi in zuzu si mananci!

caramela
| caramela a răspuns:

Ha ha ha ce am ras zuzu...ce sa zic esti dragut/a tare

| MoonLight a răspuns:

Preparatul fosforescent : laba de peste.

| ReallySomebody a răspuns:

Buna, eu stiu cum faci creier afrumat la gratar ala-mama-acasarolling on the floor
Deci pasii sunt
1. Prinde doi licurici
2. Unul pune-l in tigaie
3.Pe celalalt lasa-l liber printr-o camera
4.Licuriciului din tigaie scoate-i creierul si ochii
5. Ochii baga-i in apa (NaU gEt DiS)
6. Apoi creierului cantai "Hepi barzdei tu iu"
7.Lasa ochii acolo nu ii atinge ca te vad waiting
8.Lasa creierul circa 2 luni in tigaie
9.Acum scoate-l repede!
10.Adauga mustar si cieceap
acum toate astea => un creier suculent de licurici cu mult scrumant deasupra, ai luat teapa ca ti-a zburat licuriciu al doilea, ochii i-ai bagat degeaba ca daca iti dai seama scria nau get dis, si nu trebuia sa ii bagi deci acum mori de ciuda [phbbbbt] si ca o scurta realizare nu a iesit nimic bun! Acum hai da-mi o fundita ca te-am pacalit cu toate reteta si toti pasii:* (ti rogggggpuppy dog eyes)

| pasta a răspuns:

Azi vom face licurici umplut cu carne incepem ai nevoie de una bucata tigaie si una bucata licurici si una bucata mar iei licuriciul ii scoti maruntaiele sil umpli cu carnea marinata care trebuie sa stea mai mult de doua luni locuri cu mult mult soare si fara sos ei licuriciul sil umpli cu carne si in gura ii bagi celmai mare mar gasit in piata pf

| EvilThoughts a răspuns:

Sarmale fosforescente.ar trebui sa gusty:sunt mi-nu-na-te!laughing