| Broadband a întrebat:

Ce prostii ati facut cand v-ati imbatat, daca v-ati imbatat vreodata laughing
eu am baut niste visinata, m-am suit sus pe casa, ma rog casa e in constructie, inca n-am pus acoperisul si e doar ciment drept vreo 10, m-am suit acolo si stateam intins pe spate si priveam stelele rolling on the floor dupa 2, 3 minute am adus o teava mare de vreo 2m si imi faceam planuri ca de acolo voi da artificiile de revelion si le pun in varful tevii aleia sa se duca, cat mai sus rolling on the floor e tare rau cand esti beat dar si bine parca zbori, plutesti, te-ai lua la bataie cu oricine, m-as duce si in cimitir la 1 noaptea atata tupeu as avea laughing voi ce nebunii ati facut?

14 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

O singură dată... am. făcut-o și ăăă, God, nu știu ce naiba am făcut. sad

| MiculUsar a răspuns:

Ma plimbam prin centrul orasului si intrebam oamenii unde e casa mea. asta e tot ce imi amintesc.

| ??c??? a răspuns:

M-am pișat în urechea unui amic care dormea.
rolling on the floor

| Neverwas a răspuns:

Am vorbit atat de clar, incat toata lumea ma intelegea...

| doreal a răspuns:

Da nu m-am imibatat niciodata dar e tare sa fii beat

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Ete, ti-ai gasit categoria la care sa intrebi. Te-ai facut si tu muci pentru prima data, si deacu crezi ca astia de 10 ani care umbla pe aici cu dumele despre Fuego or pune limba pe altceva in afara de radler.

| Broadband explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Sa inteleg ca tu te droghezi de ai raspunsurile astea..am zis sa mai desting atmosfera si asa e viata asta de ***winking
si e adevarata treaba nu e la misto..si da m-am imbatat pentru prima oara? trebuie sa fiu alcoolic la 20 de ani? nu prea cred

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru Broadband):

Dar nici mult nu mai ai de te amuza asta si ti se pare ca distinge atmosfera.

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru Broadband):

Tu crezi ca daca zic adevarul despre un subiect, obligatoriu am legatura cu el?

| Weedier a răspuns:

Dacă aştepţi să râd, poţi s-aştepţi mult şi bine.

| monicutzaMonicutz a răspuns:

Sincer nu mam inbatat niciodata si nici nu as faceo ...fiecare crede ce vvrea nu?

| IustinDiac a răspuns:

Orice pahar de bautura te face sa regresezui cu cativa ani. Unii beau pana devin primate si se comporta ca atare, fie se bat fie se catara, fie distrug fie violeaza. Bautura este masina timpului, te duce in trecut.

| Broadband explică (pentru IustinDiac):

Sunt o fire calma de felul meu si nici cand beau nu ma bat sau injur..imi vine sa cant laughing parca am nevoie de adrenalina, fluier rolling on the floor e fain rau n-am decat vreo 5-6 baute pana acum..mai am de recuperat