Pai ceea ce fac colegii mei, aiuriti . Acum sunt in clasa a VII-a.In clasa a 6a au rupt catedra , doamne sa-i fi vazut. Profa a ramas : OMG...:O.Se bat si asa ajung la director care ii exmatriculeaza pentru cateva zile,dar ei neah,vreo problema ? Toate bune .Rup scaunele si se aseaza unu la ora,mai tarziu il vezi cu picioarele in sus ,fii linistita n-a patit nimic.Dar cea mai tare faza e cand se supara diriga e mai rea decat directoru,frate incepe si nu mai termina si tipa bre o aude pana-n strada (dar are de ce )Iarna sarim pe geam (stam la parter ),aducem multa zapada in clasa si ne batem cu ea,dar uneori desteptii iti inchid geamul si ramai afara nici haina n-ai pe tine si iti ia ceva timp sa ajungi inapoi,dar ajungi om de zapada,aia din curtea scolii te freaca cu zapada pe fata de...),facem greva,nu mai scriem,dar iesim cu puncte scazute la purtare (majoritatea, nu te uita la mine!).A fost o faza cand nu i-am sters catedra profei de desen si asta ne-a scazut puncte la purtare la toata clasa, iar astazi tot la desen doar fiindca ne miscam (doar putin ), ne-a tinut in picioare toata pauza, ca sa spunem :Buna ziua cum se cuvine.Si sa-ti mai zic o faza tot cu un profesor.Eu trebuia sa merg la Iasi la olimp de romana, si faceam pregatire in scoala, iar profa de romana de vreo 57, 58 de ani era cu mine si inca o fata.Omul cu cheia credea ca numai e nimeni in scoala si ne-a inchis si dus a fost.Am sarit pe geam, avea ceva inaltime , iar eu ma spargeam de ras ca ea colega mea nu putea sa sara geamul o impingea profa de la spate . Doamna cand a sarit Spider Man se vedea .Are si masina, conduce ea, iar ina rmata a avut o functie importanta+ ca tragea cu mitraliera.
Incep cu : nu e intrebare de t/a
Si la scoala:rupem scaune, camasi, daramam dulapuri...scoala
Astea le numiti voi intamplari amuzante?
Ca incepe diriga voastra sa urle?
Pff,ce-am facut noi in generala, e cevaa de neuitat)
Noi in jurul scolii aveam mai multi caini vagabonti, tot umblau pe acolo, ma rog.
Ne-am luat niste manusi, am strans niste rahat de-al cainilor, ce-am gasit pe acolo, si l-am pus pe niste tampoane.
Apoi tampoanele cu rahat i le-am pus profei de chimie in geanta cat ea a iesit din clasa sa vorbeasca la telefon.
Vaiiii, toata clasa am fost luata la intrebari.
Asta a fost in clasa a8a, atunci am facut cele mai mari prostii.
Ideea a fost a mea, si inca a 6 colegi cu care faceam toate prostiile posibile.
Nimeni nu ne-a parat baii, nimeni, si toata clasa a sfarsit cu un punct la purtare.
Iti dai seama daca se afla, ne exmatricula naibii
Pe profa de chimie o ura toata scoala, ne dadea 2 doar daca ne uitam pe geam.
Sau alta)))00
Odata am facut rost de nr de telefon al directorului nostru si intr-o seara,ne-am strans toti, am cumparat cartela buna, cu credit cu tot, si l-am sunat.
Am pus sa vorbeasca o verisoara de-al unei colege, care era mai mare, termina liceul atunci parca, deci nu era din scoala si nu o cunostea directorul dupa voce sau asa.
Si pfff sa vezi)
La sunat si i-a spus ca e o domnisoara de 24 ani, si ca e studenta la Medicina))))
Apoi l-a luat cu vrajeli,gen ca vrea sa se intalneasca cu el, sa mearga la hotel, i vorbea ''vulgar'' ca sa zic asa, si lui ii placea))))))))
Era ceva gen, linie erotica))
Doamne, noi toti radeam, ieseam din camera fiecare ca nu puteam sa ne abtinem, si altfel ne auzea.
Apoi la sfarsit, directorul a zis ca trebuie sa mearga la cineva, si ca sa pastreze legatura) Apoi a inchis.
Noi am aruncat cartela aia pentru ca ne era frica sa nu afle sau ceva de genu)
Parea ca directorul era infierbantat rau)
Juuuur, cat am ras in searaa aia
Si mai sunt muuulte multe, dar mi-e lene sa le scriu pe toate
Eu pana in a8a am fost cuminte, si eram cuminte, dar mi-am zis, e ultimu an, trebuie sa profit din plin.
La liceu deja nu am mai facut, acum m-am pus serios pe invatat
WoW lasa ca pana in a8a mai am un an apoi vezi cum ii terorizez pe toti.
aaaaaaaa)))))))))))
Noi aveam în generală un coleg, mai prost, nu era bolnav sau ceva de genu, dar era prost rău, retardat pot să zic
Rădeam de el de muream)
Și băieții îl puneau să zică/să facă chestii, că i dă bani.Și chiar i dădea câte 5 lei de fiecare data 5 lei, sau mai mult, mai puțin, depinde.
Odată l-au pus să zică în ora de chimie '' Doamna profesoară vreau să-i sug CHESTIA lui Pokemon '' ))))))))))))
Chestia, nu pot să scriu acum cum i-a zis pentru că îmi șterg ăștia răspunsul
Sau odată l-au pus să se urineze pe corn [ ne dădeau zilnic cornuri la școală ] și să îl dea directorului întrebându-l dacă îi place cornul înmuiat în ceai))))))
Waiii, dar nimeni nu se lua de el, că știa că e prostuț băiatul
Adică pur și simplu profii/directorul nu-l băgau în seamă.
Și era bine.
Noi ne amuzammmm de minune
Cel mai nebun lucru
Am tipat la ala de geografie:Nu tac, nu ies afara, si am mai spus :Hai ma lasa-ma sa ies!( nu am ajuns la dorectoare inca)
Si in pauze multe:alerg cu matura dupa colegi, ma iau la cearta cu fomeia de servici, tip dupa profesori, ma holbez la psiholog
Asda frumos ii psihologul?
DA
Si la noi in clasa ne-am batut cu maturile am zis sa inercam senzatii tari
Tare!
Am rupt vreo 2 maturi si am indoit creed ca 3 cozi de mop!
Super pe la voi
Mda meriti dar am o intrebare pe voi baieti iarna doar va freaca cu zapada pe fata?
Neah .Ne ingroapa .
Da si pe noi si ne baga zapada in haine odata sa fiu eu mai smechera am venit in tricou la scoala si cand au vnit o turma de baieti si mai luat pe sus si m-au dus afara vai de capu meu la voi cum a fost san-ghiorghiu
Tricou OMG si eu acre credeam ca le-am vazut pe toate .Una a venit in maieu si ochelari de soare.(Ochelarii se mai accepta, dar maieul :o).
Nu in tricou cu manica scurta intr-o bluza foarte foarte subtira dar la noi nu e d uimit fiindca pe la sfarsitul lui ianuari toata lumea vine de acasa in palton fas geaca si la scoala is in tricou cu manica scurta
Is pe dos oamenii astia .
Am ajuns de multe ori prima data pentru ca l-am batut pe unu ba da batut dar nu vroiam si i-am spart nasul! inca odata tot pentru ca l-am batut dar pe altu! si inca odata tot pentru bataie dar am aruncat vina pe unu si colegi au tinut cu el! alteori pentru ca am rupt doua banci la sfarsitul saptamanii ( noi dam cu bancile, cu scaunele, cu catedra la sfarsitul saptamanii ) si trecea profesoara de romana pe acolo si ne-a prins pe mine si inca 2 colegi! dar nu mi-a scazut niciodata nota la purtare ( deoarece la toate materiile am 10 )
Am spart geamuri, am rupt use, catedre, banci, scaune.Si in pauze ne batem si facem tot ce ne trece prin mite, nebunie totalaaaaaaaa
Julyly2089 întreabă: