| Άℓз a întrebat:

Ce prostiuare ati facut cand eratzi mici?

Răspuns Câştigător
| simooo a răspuns:

Oooo...doamne!
1) intr-o zi am gasit o galeata de vopsea in fata usii mele, si am luat-o si am turnat-o peste peretele vecinului laughing rolling on the floor
2) am impins-o pe sora mea intr-un cactus laughing rolling on the floor
3) i-am dat unui baiat cu piciorul in zona sensibila si i-am zis ca mama m-a invatat laughing)
4) i-am aruncat celei mai bune prietena ale mele cu o piatra in cap deoarece nu vroia sa se joace cu mine laughing

eeee...si cine stie cate o-i mai fi facut eu... laughing

10 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Dar cate nu am facut! Am cazut pe scari, din copaci, imi udat parintii cu apa, fugaream gastele lu' mamaie, trageam mata de coada, o prindea si o spalam cu samponul mamei, ii taiam mustatile(asta era cu o verisoara), sunam oameni cu privat si spuneam ca stiu unde a ascuns o pe Elodia rolling on the floor
Si multe altele.laughing

| cornel a răspuns:

Eram rau.nu stateam acasa.numai pe stradahee hee

| medex3 a răspuns:

Am atarnat unditele tatei de fereastralaughing)[eetjul 4laughing] poate prindeam o rata zburatoarelaughing

| TheLilDragon a răspuns:

Anu' asta de 1 aprilie, am pus o galeata cu apa pe usa cand a intrat profu' de engleza...La mate i-am pus pioneze pe scaun laughing, la Romana ne-am ascuns toti in baie, doar eu am mai ramas in clasa si i-am spus profei sa-i incuie afara pe ceilalti rolling on the floor. La desen i-am pus piedica unui coleg si a cazut in galeata cu vopsea. Va urma (anul' viitor) big grin

| .:.:.Sn0f0 eXtasy`.:.:. a răspuns:

Cand am fost mai mikutza sa zic aSa laughing am luat trusa de machiaj lu` mama.Si m-am rujat ca un clown :laughing) Mi-am pus fardul pe nas (era albastru) am luat fondul de ten si mi l-am pus in cap(era gel)Am luat vopseaua si am turnat pe jos.laughing)

| madalinaaa89 a răspuns:

Pai, cand eram mica(6-7 ani) am mancat boabe d'alea pentru catei.credeam ca st bomboane si am mancat pana m-i s-a facut raulaughing

| deeeeeebora a răspuns:

Am fugit impreuna cu verii mei din satul bunicii mele si am venit 3km pe jos pana in orasul unde locuiesc.mama mea a crezut ca ne-a adus tatal meu gandindu-se ca se ascunde undeva de nu-l vede.
ps:aveam un copil de 3 ani cu noi(eu cea mai mare aveam 8) care a facut bronsita dupa(era o caldura)

| Madalina1455684 a răspuns:

1.Era de Paste si am primit oua si nu aveam ce face cu ele si le-am saprt de geamurile lu matusamea.
2.Intr-o seara nu aveam ce face si m-am dus la unchii mei la usa si le-am pus matura sprijinita de usa, apoi am batut la usa iar apoi am fugit si m-am ascuns ca sa vad la care ii pica in cap.Si a venit sa deschida unchiu si i-a dat matura in cap.
3. Furam telecomanda de acasa[merge la m-ai multe televizoare] si mergam pe la blocuri la parter si stingeam televizoarele seara[asta cand aveam vreo 6 ani].
4.Stiam niste alcolisti de la bloc si am mers si le-am pus sub presul de la usa oua si rosi la care ei cand veneau ametiti acasa au calcat pe elelaughing.
5.Cand eram mai mica imi placea sa stau cu varamea care avea vreo 10 ani si odata am fugirt de acasa si am intalnito pe ea ca statea de vorba cu prietena ei langa o apa si am stat si eu cu ele acolo vreo jumatate de zi si parintii ma cautatu ca disperatiilaughing.
6. Odata fugea varamia de mine si eu o strigam sa ma astepte si am vazut ca tot fugea si am inceput sa o injur sa o bag si sa o scot si tati atuncea venea de la lucrulaughing.
Multe. Dar acum tuna si fulgera si nu imi vine inspiratialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Mi-am taiat parullaughing))
2. Aveam un prieten ff bun( na ca m-ai facut sa imi aduc aminte de el!tongue)asa si m-am dus eu la el.am luat oja si ruj.neam dat cu oja pe unghii cu ruj pe fata peste tooot si am facut camera toata numai ruj si ojarolling on the floor pereti fotolii tooot tot totlaughing
3.Eram la hotel si aveam un modelino de ala umplut cu faina sau ei stiu ce elaughing si il tineam eu in mana si dintr-o data pufff faina peste tot in camera de HOTELrolling on the floor
4.Nu prea e prostioaratongue ziceam la masline, stelelaughing
5.nu eu am facuto.ci varul meuwinkinga injurat bunicu meu si varmiu a auzit.il sacaia intr-o zi bunicu meu pe varul meu si a inceput varu meu sa injurerolling on the floor
6. vroiam strangulinasmugrolling on the floor adica topoganrolling on the floorthumbs up)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-am dat lu fratele meu cu piatra in cap sa vad daca are capu tare