Ar fi dezastruos pentru noi, oamenii. Gindeste-te cuma r fi sa isi ia zborul chiar dintr-o groapa cu mocirla, si mocirla ar cadea in capul nostru!
Nu ma decid, am cateva variante :
1.Vanatoriii ar avea carne mai multa si nu ar mai trebui sa cautre mistreti.
2. O sa ii spunem poregas ( er la pegas, dar e porc )
3.As vedea porci oriunde m-as duce.
Nu stiu.dar daca broasca testoasa ar vorbi? daca iepurele ar dansa? daca vaca ar face oameni?
Lumea ar face doar ceia ce ar vrea.stii proverbu ala:''cand o zbura porcul o sa iau eu fb la evaluari''sper ca te-am ajutata si mai am una:lumea n-ar mai imanca sorici si n-ar mai avea putere sa prinda soareci.te-ai prins? sorici-soarecicam atat pupfunda?:d
S-ar intampla o groaza de chestii ciudate. Stii cand zici de exemplu "Asta se va intampla cand va zbura porcul" deci concluzia: se vor intampla multe lucruri ciudate.
Pai sti cum, multi oameni zis ca de exemplu " Vei sari tu in apa asta CAND ZBOARA PORCII" ...deci daca ar zbura porcii multe lucruri ar fi adevarate.
Dacă ar zbura porcul s-ar întampla de toate. Foarte multe vorbe sunt la baza acesteia și bine ar fi dacă ar zbura. Dacă nu, îl facem noi.
Dar porcul a zburat o data...sti de cutremuru din 76? atunci a zburat un porc dar a cazut de la cateva zeci de metri...de atuncea sa stabilit ca la nasterea porcilor sa i li se taie aripile.serios
Julyly2089 întreabă: