| SmokeyEye a întrebat:

Ce se afla in frigiderul vostru acum?

Răspuns Câştigător
| Numero1 a răspuns:

Iar scopul acestei intrebari ar fi? Daca chiar vrei sa stii in frigiderul meu se afla multe rosii,castraveti,maioneza,dulceata,unt,fasole,suc de rosii,jumate pepene galben,un pepsi,branza, o conserva mazare, morcovi, doua borcane finetti, etc... fericita?

30 răspunsuri:
| romascanu a răspuns:

Multe sticle de bere.

| Seby80 a răspuns:

Clatite, Salata Beuf, Salam, Sucuri, Bere, Friptura de pui, etc etc big grin

| Gamerita a răspuns:

Mancare, dulciuri, etc rolling on the floor sucuri, prajitrui etc laughing

| dragos9234 a răspuns:

Mancare.
Merit funda, nu?

| Swanda a răspuns:

De ce iti pasa?

| UbexFlo a răspuns:

O farfurie cu muraturi laughing

| victorandrei a răspuns:

Sa fie neaparat comestibil? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Racoarea pe care mi-o doresc atat de mult happy in aceste momente

| Andrei117 a răspuns:

Cola si seminte laughing

| DeathIncarnate a răspuns:

Capu tau ala frumos:*

| DeathIncarnate a răspuns:

Am glumit, sticle de bere si sarmalerolling on the floor

| lorrena97 a răspuns:

Mancare, bautura... dulciuri

| HighFlyer a răspuns:

Aer

| xdBixii a răspuns:

Diferite produse alimentare. happy

| pokerstrategy a răspuns:

Mai bine intrebai : mata ce mai baga-n oala laughing

| SmokeyEye explică (pentru Swanda):

Pe timp de criza Romanii se plang de una alta, prin intrebarea mea pot sa dovedesc ca Romania nu e tara foametei. Poate conducem Dacie si stam in chirie, dar frigideru e plin.

| CharlieHarper a răspuns:

Un butoi plin cu bere

| David5000 a răspuns:

Mancare,ce c***t s-ar putea afla in frigider?

ce a ajuns TPU cu intrebari dintr-astea...

| SmokeyEye explică (pentru David5000):

Voiam sa imi dovedesc mie ceva si anume ca aici lumea nu vine ca sa raspunda la intrebari in scopul de a ajuta pe cineva.Lumea intra pe TPU pentru ca se plictiseste, cauta intrebari de genul asta la care sa raspunda in scopul amuzamentului. TPU e tot mai putin util. Lumea prefera sa dea un comentariu la o intrebare banala in loc sa se documenteze si chiar sa ajute pe cineva care are nevoie de un sfat urgent; ca sa iti dovedesc spusele mele, te rog sa te uiti la celelalte intrebari postate de mine, aici, si sa numeri cate raspunsuri au, comparativ cu asta.

| SmokeyEye explică (pentru Numero1):

Voiam sa imi dovedesc mie ceva si anume ca aici lumea nu vine ca sa raspunda la intrebari in scopul de a ajuta pe cineva.Lumea intra pe TPU pentru ca se plictiseste, cauta intrebari de genul asta la care sa raspunda in scopul amuzamentului. TPU e tot mai putin util. Lumea prefera sa dea un comentariu la o intrebare banala in loc sa se documenteze si chiar sa ajute pe cineva care are nevoie de un sfat urgent; ca sa iti dovedesc spusele mele, te rog sa te uiti la celelalte intrebari postate de mine, aici, si sa numeri cate raspunsuri au, comparativ cu asta.

| SmokeyEye explică (pentru David5000):

Unii oameni sunt mai putin prosti decat crezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste papaya, mango, avocado, rucola, tii, trebuie sa arunc pachetul de blue cheese ca s-a rancezit, si sa mai bag niste bere la rece, niste paella de ieri, poate o mai fi buna, un pateu de somon inceput, sa-l termin si pe-ala, o cratita cu sarmale de manatarci si curcan in foi de vita, na, ca n-am iaurt la ele, sa ma duc sa cumpar, am plecat, pa!

| Numero1 a răspuns (pentru SmokeyEye):

Foarte inteligent! Sa stii ca mi-am schimbat parerea despre tine! imi cer scuze si tot respectul pentru ca esti o fata inteligenta si draguta! Am crezut ca nu ai ce face si iti place sa pui intrebari aiurea dar scopul tau a fost unul foarte interesant, chiar m-ai uimit dar totusi foarte amuzanta chestia cu frigiderul!

| rockmeout a răspuns:

Capsuni,cirese,telemearolling on the floor,pate de casa, branza feta, lapte, oua si nu mai stiu laughing)

| SmokeyEye explică (pentru rockmeout):

Esti departe de frigider? Ca am nevoie de un raspuns exact.

| rockmeout a răspuns (pentru SmokeyEye):

Pe langa tot ce am spus,mai am rosii,morcovi,mustar, conserve de peste, sosuri chinezesti de la Lidl, maioneza, ciorba si atat.

De care ciorba. Sosurile sunt incepute?

Era in gluma intrebarea, nu ar fi nimeni curios sa stie ce se afla in frigiderele strainilor. Citeste, te rog, celelalte raspunsuri ale mele la aceastra intrebare, diversilor useri.

| TURCUL0001 a răspuns:

Aer si mancare happy

| SmokeyEye explică (pentru SmokeyEye):

Mai ai ciorba?laughing

Întrebări similare