La revolutie au iesit 100.000 de oameni in strada...acum au iesit 5000!
...da omule revolutie, sigur
Stai liniştit, în câteva zile se adună ei.
Doar e Bucureşti
Mă întrebam eu de unde se aud zgomotele alea
Deși urăsc fotbalu mai mult pe Băsescu sper că să caștige steaua titlul... Să-ți facă ție în ciudă.
Numai peste oamenit mari.Copii,pot sa-si piarda vremea pe TPU, cu [,] conditia de a alege CATEGORIA CORECTA cand posteaza o intrebare.
La mine nu e nimeni in strada. Imagineaza-ti sa ies eu acum si sa urlu ca prostu singur in fata primariei...
*pleaca la primarie*
Se pare că suntem în aceeaşi situaţie, dificil.
Prostii, nu m-au prins inca. Scriu acest mesaj de pe telefon.
Da,vine,cand o sa iasa si lenesii din casa, nu doar cativa oameni sa urle pe acolo.
Cu 1 000 de oamei nu faci nimic.
Vreti revolutie?
Iesiti in strada, faceti ceva.
Nu stati cu fundul in scaun si postati intrebari pe TPU.
O revolutie se face cu oameni, asta stiau cei din '89.
Noi stim ca...lasa ca daca nu fac eu, face altu'.
Da, dar cine altcineva sa ne conduca tara? Vreau alt prost si mai mare? Geoana? Antonescu?
Nu vezi ce este în ţara asta?
De unde ştii că Geoană sau Antonescu sunt proşti? Văd că-i luaţi apărarea lui Băsescu vorbind despre alţii.Eu vorbeam de Băsescu şi de faptul că nu face nimic în ţara asta, ce treabă are Antonescu şi cu Geoană? Pentru a ieşi Băsescu învingător vă luaţi de alţii, aceeaşi metodă care o foloseşte şi el pentru a câştiga admiraţia oamenilor! M-am plictisit!
Week-endul asta, din plictiseala s-au adunat oamenii.
Daca mai vin si maine incep sa se instaleze in piata astia cu tarabe pline de mici si bere...
Da ma vine revolutia...*pregateste kalasnicovul(stiu ca nu se scrie asa dar nu sctiu cum se scrie)*Let's this begin dude!
Da doamne, mi s-a povestit k pe vremea lui ceausescu era invers si mai bine:aveai bani da prin magazine batea vantu) acu...magazinele dau pafara si platesti cu prafu din buzunar si cu cardul de metrou)) in orice caz, tata s-a dus aseara si cand i-am vzt picioarele m-am inchinat.cica i-au calcat jandarmii picioarele cu bocancii
alexfab33 întreabă:
DaciaRomania întreabă: