O să începi să dansezi macarena pe morena în timp ce te dai pe un topogan curcubeu, cu un balon în formă de dragon legat de gât.
Ai halucinații.
O să naşti o cămilă cu picioare de crocodil scuipat de un struţ verde pe o rază de curcubeu transparentă locuită de pitici gay care pictează sunete.
- later edit -
Welcome back, xoxoxoxo
( ai lipsit? )
E clar...Ori o venit una cu numele meu, ori nu ati obsvervat lipsa mea.
Vom depasi cascada Ingerilor sau Niagara:
mai intai lacrimezi pe urechea stanga, apoi din cealalta ureche ies niste mini-haribo(si DA au avut cuibul acolo), pe parcurs ce ei ies tie iti creste apetitul, limba ta creste si tot creste pana ajungi din casa ta la casa lui Exceel.Sa nu mai pomenim ca Expert va vrea sa lanseze o bomba pe limba ta alungita.Din ochii tai ies 7 pitici, de foamea o mananci pe Swety si iti iese crocodilul pe nas, da si ala marit pana la casa Marghioarei, apoi te trezesti in secolul T\A medieval
Aham,am inteles.Am plecat si eu un pic si acum ma urasti.
Ceva nou?
Bine. Te urăsc. Mulțumită? Te așteptai să încep să fiu drăguță și să îți explic că nu te urăsc?
Stii ce am invatat din asta? Sa nu ma pun cu tine cand ai nervi.Dar crezi ca voi tine cont de invatatura asta? NO! Sa nu te astepti la asta de la mine.Eu ma pun cu oricine, oricand, oricum.
Bine. Nu-mi pasă, ok?!
Vezi ca ti-am trimis niste fericire.
Ce se intampla? Adormi si visezi o sirena cu cap de urs panda si cu ochi de lebada. Dupa te trezesti si canti doine despre niste crocodili cu cap de pantere, cu cozi de peste si cu aripi de varcolac.
Julyly2089 întreabă: