Nu cred ca ti-am ordonat, de la inaltimea regalitatiimele, sa ataci categoria religie. Acesta este unica tentiva de actiune ofensiva si ultima!
Auzi la asta ce minte!
Nu minte...chiar l-am inviat
Din moment ce vorbesc cu tine ti se pare ca sunt mort.
''Scoate o drujba oferita de KamaSutra si i-o baga pe gat razand isteric". Acum ai murit? AI MURIT?
Deci in timp ce eu ma duc la baie se intampla minuni?
asta da enigma de seara, o sa meditez noaptea asta si maine dau un raspuns.
HAHHAHHAHAHAHHAHAH, doar eu rad istoric, in caz ca n-ai observat sunt fiul lui Alucard, daca vrei sa stii cine-i ala intreab-o pe Daisuki, stie ea despre Alucard!
Oi fi tu fiul aluia dar ti-am bagat o drujba pe gat.Inghite-o, ineaca-te si MORI ODATA!
Ti-ai comentat la raspunsul tau, ametitule. Daisuki s-a dus la culcare.
Deci facem asa: tu nu mori, eu nu mor, tu te cuplezi cu Mandara iar eu cu Daisuki. Pace?
Mai nou sunt in turnirul vostru?
Incitant
Eu cu Madara, tu cu Daisuki?
Deci....Alucard este Dracula, ca sa spun asa. Dupa cum vezi, daca citesti numele lui invers, iese Dracula. Anime-ul e destul de tare dar o cam da spre hentai. Nu-mi aintesc sa fi avut Alucard vreun fiu, asa ca Croampa abereaza.
Gata...ai si facut planul de viitor.
Da.Doar iti place de Madara, nu?
Croampa nu abereaza!
Intr-un fel da, dar e prea mare pentru mine!
Hm Si ce, e singura fata de pe TPU?
Nu imi mai aduce aminte ca te provoc iar la turnir!
Nu mai. Obositor. Dar mi-a pacut ca am fost in centrul atentiei.Iar Daisuki a zis ca ea crede in mine. Ahhh...
Era de fapt ceva incurajare, pentru ca toti credeam ca muri, si macar sa mori fericiit!
Venerabilul întreabă: