Tot auzeam la tv:
pinguinul e un nenorocit! (boc)
si mi-am pus numele pinguinuL
acum cand aud la tv:
pinguinul e un nenorocit!
ma asez pe spate imi pun ochelarii, imi aprind un trabuc si zic
Eo's.
Comeandtellmesomething...
E simplu.Toata lumea are ceva sa imi spuna.
Iar prescurtarea, Comy am primit-o de la Clannad
@PinguinuL contul meu cu nume lung a fost suspendat deci a trebuit sa-mi fac altul nou
Uuu, mhn vine de la Mihnea şi 24 de la 24 iulie, ziua mea de naştere, îţi vine să crezi? 8D
Kristenn = Kristen = o porecla de la numele meu, Cristina.
băă = interjectia + inca o diacritica.
Comy e Comeandtellmesomething?
Dar te-ai tunat de tot,să nu te recunosc.
Bă,deci,adevărul e că am ascultat rock până am surzit și știi că rockerii ajung în Iad. Ehh, și m-a luat nenea Scaraoțchi(altfel nu-mi dă voie să mă adresez lui) m-a dus lângă cazan și eu mă uitam ca curca-n lemne. M-a întrebat ceva,dar nu am auzit din cauza muzicii rock. „Ăăăă?" și m-a mai întrebat ceva,dar tot nu am auzit. „Ce zici bă,haladitule,acolo?!" - asta l-a scos din circulație,a venit la mine și...
A început să mă lingă. Apoi și-a desfăcut pantalonii și știi tu ce-a urmat. Când aveam orgasm,atât de bine mă simțeam încât l-am mușcat și a început să urle atât de tare,încât au început furtunile prin toată țara.
Cum eu acum sunt ținută în temniță, mi-a dat voie să aflați ce fel de diavoliță sunt. Și mi-am pus numele „mușcătură de drac" ca să nu-și dea lumea seama că de fapt eu sunt dracul. :-ss
Nu mă exilați, vă imploooooooooooorrr.
Bla bla.
mai departe, descifreaza singura misterul acestor cuvinte aparent simple.
Da mă, le name dă utilizatoeur.
Mon name dă utilizatoeur a fost primul meu cuvânt .
Pai numele meu se refera la majoritatea pitzipoancelor din lume .
Fitze De Aifaun. Cunosc cateva specimene (Cam toata clasa mea) care se lauda cu ce au ele in buzunar in loc de ce au ele in cap .
LittleandLiars nu cred ca se vede doar ca eu sunt mica si mincinoasaasa ca sunt Little and Liars...si acel serial Pretty Litlle Liars ma inspirat^_^ tu de la ce te'ai inspirat?!
Clannad
E de la Clannad After Story (probabil nu ai auzit ) am avut multe nume pe TPU si ma plictiseam de ele asa ca intr-o zi am pus ca nume porcariia la care ma uitam.
Pai silky ca mi place matasea (silk), sims pentru ca mi-am facut contul cand am inceput sa ma joc Sims si 317 e de fapt 31 a 7a adica 31 iulie (uita-ti la imagine si ca si chestie e zi de nastere )(n-aveam c face)
Pai toti colegii mei imi spun ca seman cu el si sincer m-am saturat (macar mai ies in evidentza in clasa)
ĄŇÐİ întreabă:
Julyly2089 întreabă: