| BETTY_3018 a întrebat:

Ce surprize ati castigat la pufuleti?

Răspuns Câştigător
| Ramo024 a răspuns:

Am castigat masinute, o papusica, dar cea mai urata surpriza a fost un omuletz verde cu coarne sad... l-am aruncat pe geam imediat ce l-am gasit happy

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masinute...tractorase.biciclete...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am canstigat o pereche de ochelari care se aprins(cu au lentila) si o lumanare electica astea sut cele mai bune castigate

| Nicoleta a răspuns:

Tot neamul de jucarii laughing

| pitikaaa a răspuns:

O masina mare albastra, o steluta, o stampila, o maimutalaughing, un fel de papuc care daca ii invarti cheia merge singur...si nu mai tin mintelaughing

| Andutsaa a răspuns:

Pff am 2 saci cu jucarii de la pufuleti, nici nu mai stiu ce-i pe acololaughing, se mai joaca sor`mea din cand in cand cu elelaughingda`...

| Patrick a răspuns:

Deci nu mint, am gasit un trifoi cu 4 foi de aur. Am mancat la pufuleti cand eram mic :O Era si culmea sa nu castig asta. E cam subtire... il indoi f usor dar ma rog, sunt mandru de mine laughing

| RUMBURAK a răspuns:

O durere de stomac!

| vivigirl a răspuns:

Mie astia imi dau numai masini raised eyebrows.

Tie? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Tweetymrrr a răspuns:

Nimic laughing)In afara de :papushi, mashinutze, ceasuri de jucarie etc.laughing)

| Erika120192 a răspuns:

Un fel de foarfeca cu o p... in varf si cand desfaceai foarfeca sare aia laughing
in rest numai masinute, tractorase, motorase laughing si altele oh go on

| Muflă a răspuns:

Un vibrator cool

| Valiku a răspuns:

O periuta de dinti...straight face

| cretzufinish a răspuns:

O soseta

...de papusa :-J

| BETTY_3018 explică:

Eu numai masini
imi fac parcarelaughing
si le vand la licitatierolling on the floor

| bateaiulia a răspuns:

Papusa, bicicleta, o prostie de tstuasa care nu mergia

| AnemonaP a răspuns:

Masinute, motociclete, animalute, clame, pantofi de papusi, codite de par, tancuri, soldati etc

| 1Q a răspuns:

Mie la pufuleti GUSTO mi-a cazut vreo trei radiori d ebuzunar in 3 pungi serios vb

| Doddel a răspuns:

Un joint.

| Alynutzza_1477 a răspuns:

L-am gasit pe "hopa mitica"rolling on the floornu stiu daca stiti jucaria aiatonguenici eu n-am stiut dar mi-a zis mamalaughingam gasit bratari.masinutse o gramadalaughingrobotzi...papusi.cerceitonguecarti de jostonguemai multetonguenu-mi amintesc acum dar am o gramada d jucarii din pufuletitonguein fiecare zi imi cumpar cate o punga d pufuleti cu surprizelaughing

| raluca4242 a răspuns:

Lanticuri, inrle... ( la pufuleti pentru fete)

| Andruza a răspuns:

Mereuuuuuuu numai masinuteerolling on the floor
O data o papusa si iarasi tancuri
rolling on the floor

| mihhay a răspuns:

Nimic

Întrebări similare