| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Ce tampenii ati facut la scoala?

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Vai! Daca incep sa povestesc totul, ve-ti crede ca nu la scoala am fost ci la balamuc laughing.
Hm. nu voi uita niciodata cum mergeam eu cu o colega sa luam bere. Puneam in ghiozdan, intram in scoala si mergeam direct in baie. In fiecare pauza eram prezente in baie, multi se intrebau daca ne este rau. Nu puteam lua bere cu noi in clasa in timpul orelor [ desi am facut-o si pe asta ] si ne-am gandit sa o punem in cosul de gunoi, intr-o punga, ca sa nu o gaseasca nimeni. [ Doar cine ar cauta in cosul de gunoi, din baie? ].

Tot povestea cu berea continua la liceu. Am chiulit o ora, am mers intr-un parculet si cand am gustat eu o gura, hopa politia. Doi veneau pe o parte, unul pe cealalata parte [ ca sa nu avem pe unde sa fugim ] si unul ne astepta in masina. Toata pozna asta s-a sfarsit cu un politist care ne-a cerut numarul de telefon. Nu am primit nici amenda, pentru ca am inceput sa radem, sa glumim. La un moment dat, i-am spus unuia dintre cei 4 " Daca va scoatem la o bere, dupa ce terminati programul, nu mai primi amenda? ". Plus ca, unde incapeam sa ne duca sa sectie, inapoi la liceu, daca ei erau deja 4 in masina? Oare ne puneau in portbagajhee hee? Un politist ne invata cum sa facem, cand vom mai bea " pune-ti de acum pe langa bere si putina tuica.[.]" si explica el acolo. Insa noi " da, stim, stim! " laughing.

Alta poveste tot cand am chiulit. Am mers in fosta gradina zoologica. Dupa bere ni se facuse foame. Eram impreuna cu inca 2 colegi. Ei au plecat la un magazin si eu am ramas cu ghiozdanele. Cand au venit ei [ dupa muuulta asteptare ], eu aveam limba la 3 km in spate, si eram fugarite de cainii care umblau pe acolo. Mi-era mai mare dragul sa ii vad cum musca dintr-o paine lunga si aveau salamul, parizerul in mana cealalata.

Cand faceam orele dupa-amiaza, intr-o dimineata ne-am hotarat sa mergem mai multi colegi la o plimbare prin tot orasul cu rolele. Timpul a trecut si nu mai aveam timp sa ajungem acasa sa ne luam rechizitele. In ghiozdane noi avem papucii si cel mult 1-2 caiete. Dar asta nu ne-a oprit sa mergem la scoala. Ne-am asezat in ultima baca, cartile pe care le aveam ni le-au imprumutat ceilalti colegi. Unul inca avea rolele in picioare. Restul, noi, in loc de caiete in ghiozdan aveam role.

Cred ca cele mai frumoase intamplari sunt cand tragi un chiul de la ora.hee hee Multe, extrem de multe intamplari la care rad cu lacrimi am, insa nu este cazul sa le scru aici. Mai frumose par cand sunt povestite din gura unei persoane happy. Profesorii care erau. cum erau, pauzele, catalogul, testele... toate erau [ si sunt ] un motiv pentru care sa radem, sa vedem ceva frumos in ele.

33 răspunsuri:
| Roxii a răspuns:

Pai la scoala. o colega de-a mea a avut o problema ca profa de germana si eu eram de fata atunci. dupa ce s-a certat cu ea aveam dirigentie si a venit la ora...acolo ma kemat si pe mine colega sa zic ce stiu si dirigu nu a vrut sa ma lase.atunki eu m-am ridikat frumos si m-am dus la colega mea fara sa-l bag in seama! cand am ajuns acolo a inceput sa urle la mine m-am inervat i-am zis sa ma lase in pace si am plecat de la ora! iar in excurssie tot ca el eram acasa la o alta colega si mi-a zis sa nu mai manank seminte de fata ca el da si el manka atunci i-am zis si eu sa nu mai bea atat ca maine il doare kapu si nu ne poate insoti! iar ziua urmatoare nu am vrut sa mai merg ca el sa vizitez si am ramas la pensiune ca o colega care se simtea rau!rolling on the floorlaughinghappylaughing

| cucubau_3076 a răspuns:

Eu de obicei sunt fata cuminte in fata profesorilor dar laughing imi aduc aminte cand noi am pus vopsea verde pe clanta si cand a intrat dmna de matematica a crezut ca este uda si s-a sters pe fatalaughing

| clicknetify a răspuns:

Am luat bere si am baut la ora de matematica, bine... nu venise prof. la ora laughing) emil tongue

| buricosu a răspuns:

FACEM galagie la fiecare ora si diriga nu se in telefon cu noi, ma iau la bataie cu colegii,o colega a facut pe vanzatoare de la chiosc baba,am scris injuraturi pe tabla si pereti, aruncam cu lapte pe geam de facem trotuarul alb, lasam mizerie ca in cocina dupa ore, cersim toate clasa cand cineva are chipsuri sau suc, am spart geamul, un coleg a varsat cola pe jos si pe banci, copiem la teste, ne cerem des la baie sa scapam de ore (unii profesori ne roaga sa purtam pampers daca nu ne abtinem),

Întrebări similare