"Bagamias pl in el de lucru", "D-zeu care lo facut de lucru"
Sunt din maramures, ceva obisnuit
Bafta
Fata, fata
deci e foarte naspa
e o chestie
fata fata cred ca nu!
parca zici ca pare
Cand ma intreba cineva unde e o persoana, raspunsul meu e: fugea un caine cu el in gura.
Cand mi se spune ceva ce nu`mi convine raspunsul meu e: Zau! si tu crezi? sau "taci in tine"
Cand se face o gluma de prost gust raspunsul meu e : hahahaaa am ras 2 giga! sau "stii bancu cu radiera? nu? mno rade-o deaici!"
Cand ma enerveaza cineva ii spun :"trazni-te-ar!"
Cam astea sunt cele mai dese raspunsuri ale mele
"Bai te bat"(cand ma cert cu fratemiu)
"Te arunc de la etaju` 5(tot fratemiu)
"hai ba mami nu vezi ca invat?"
"Deci" inainte de fraza si "Ai inteles?" neaparat dupa incheierea ei...ca sa ma fac mai bine inteleasa
''deci'',''Du-te-n ce-am pictat'',''Taci acolo'',. si cand nu cred in ce imi zice cineva zic '' da, si mama-i virgina '' [ asta ultima chiar a auzit-o mami cand am zis-o odata ] Funda?
"Aiurea", "n-ai treaba!", "lol ", "abis", "ma-ntelegi?", " ei hai sa nu exageram! " ...etc.
Ticul meu e unul foarte ciudat de care nu pot sa mai scap.
De fiecare data cand ma intreaba cineva(prieten, coleg, din familie) despre "X-escu" sau "Y", unde e, de ce n-a venit...eu raspund: "A murit!" Si toti se uita ciudat la mine sau chiar imi spun: "Doamne, ce-ai ma? Doamne fereste! Nu mai zi asa!" Ciudat e ca doar cativa rad, dar majoritatea ma stie un om serios, de aceea ramane uimita.
Frate, deci, mda... oricum, auzi, mda...nasol ce sa zic(mai mereu zic chiar daca nu e cazul), auzi, gen(am inceput sa zic cuvantul asta intr-o propozitie si ma enerveaza, da gen cand am fost noi cu ei).
-Bai vere[nu ca am fi rude
-Deci...
-Ce?
-Cum ii zice?
-Da?
-Pe cuvantul meu...
-Ce ma enerveaza.cam astea
LOL
Dami un add
Vreau cioco
Fata
Ce-ai frate (soro)?