Am unu singur! ...cand ma intreaba cineva ceva. chiar daca inteleg ce zice,Intreb,, Ce?,, ..nu ma pot dezobisnui!
Heei.App,nu-i mare chestie, dar eh:
Spun "apropo" cel putin o data la cateva propozitii .
In plus stiu pe cineva care spune asa/desi/no/deci la fiecare(fiecare) inceput de propozitie...atragei atentia de 3 ori si degeaba .
Am următoarele ticuri :
- nevăăăăăăr
- deci
- practic
- ce pana mea.
- gata, ne-am procopsit!
...
dar tu?
Numai bine!
de fiecare data cand povestesc ceva de exemplu "si am fost acolo si am vazut asta " (spunin loc de cuvantul pe care l-am vazut spun asta si dupa asta ma corectez ca imi dau seama ca la cine povestesc nu intelege ce vreau sa ii zic.
sau cand imi zice cineva ceva de departe si ma prefac ca l-am auzit spun "aha.daa asa-i "
Automat asa zice profa mea de sport lol din 2 in 2 cuvinte mai baga si un automat
Pai cand vorbesc cu cineva spun ff des: ce?/h? sau cand cineva ma enerveaza.Baa esti p***t?/da`te .
Spun de cele mai multe ori : Deci / sti, si
uite cateva ticuri de la politicieni
Corneliu Vadim Tudor: „limbricilor", „nebunilor", „curvă", „mafiot/mafie"
Adrian Năstase: „Fireşte", „Ouă", „Pensie"
Traian Băsescu: „Hă Hă Hă", „ce-mi plac glumele mele"
Irinel Columbeanu: „mişto"
Silviu Prigoană: „divorţ","bani","copil","pensie privată"
Gigi Becali: „bă","hahaleră","zdreanţă","adevăr","onoare, lacrimi şi sânge","Dan Voiculescu","comunist"
Dan Diaconescu: „Senzaţional","în direct","incredibil"
Alesandra Stoicescu: „Efectiv"
tu ce tic verbal ai?
Si ii mai zic lu` mama "si sa vezi ba" cand ii zic ce`am facut in ziua respectiva
zi de fiecare data cand zic un lucru si nu intelege cineva ce zic. nu mai zic si adoua oara [mai ales mamei]
Julyly2089 întreabă: