anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce titulaturi doriti? Cum vreti sa vi se adreseze ceilalti vizitatori TPU? Excelenta, domnia voastra, maria ta, luminatia voastra, sahib, xulescu-san, efendi, prea fericit, etc... sint foarte curios.
Eu in nimicnicia mea, nu am pretentii, ma multumesc cu BRO big grin tongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu unde bati si e tare laughing Bro...sau domnul Bro? big grin

Daca vroiam sa mi te adresezi intr-un mod special, imi scriam userul asa happy
Ma multumesc cu gabita (gabytzza) asa imi spun cei apropiati...gabi e prea simplu (fem? ...masc?) iar gabriela e prea pompos big grin

35 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

rolling on the floor esti criminal!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem familia TPU, suntem egali indiferent de nationalitate, rasa, varsta, profesie, stare materiala.Nu am intrat aici sa ne laudam cu performantele noastre obtinute in diferite domenii de activitate ci sa ne ajutam semenii. Celor ce nu le convine acest lucru sa nu ne mai caute.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem familia TPU si aici toti suntem egali indiferent de nationalitate, rasa, varsta, profesie, stare materiala.Suntem aici pentru a ne ajuta semenii, si nu pentru a ne lauda cu performantele noastre, iar cei ce nu accepta acest lucru nu au ce cauta printre noi.Numele meu este Constanta dar prietenii imi spun Tanta.

lolita
| lolita a răspuns:

Bro mi-ai luato inainte chiar eu vroiam sa postez intrebarea asta, cu "domnisoara" te rog daca se poate domnule bro rolling on the floor, sau daca se poate cu "domnisoara inginer" ca eu deja am audiul ala care "doar" inginerii sil permit rolling on the floor

leonardk
| leonardk a răspuns:

In cartea de identitate nu scrie nici Domnul X, nici Domnul inginer sau doctor, etc, ci simplu X.

mariana
| mariana a răspuns:

Normal este sa ni te adresezi si tu noua si noi tie cu apelativul folosit pe TPU de catre noi toti.
Aici suntem unul in slujba altuia cum s-ar zice si atunci ne bucuram de un tratament egal, indiferent ca suntem puberi, adolescenti, adulti sau bunici, cu meserie ori ba, pentru ca aici ne manifestam prin ceea ce stim, daca raspundem la o intrebare sau "prin ceea ce nu stim" daca intrebam.
Sigur te-ai confruntat cu cineva care ti-a pretins un alt mod de adresare decat cel folosit, in mod obisnuit, insa aici nu folosim nici apalative de reverenta si nici un alt fel de apalativ decat modestul nostru nume ori simplu "tu".
Daca am clarificat acest lucru, chiar daca esti doctor, inginer, jurist, profesor, economist etc. raspunsul tau poate fi cotat ca toate celelalte, iar cei care "dau nota" suntem noi ce "navigam" pe TPU. Iti dorim o zi buna si sa "navigam" impreuna, inca mult timp de acum incolo.

| lia a răspuns:

Statutul care il am in viata reala nu vreau sa fie valabil si aici pe TPU, asa ca eu ma numesc Cornelia... iar prietenii si familia imi spun Lia big grin

| selef a răspuns:

Tovarase.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nici eu nu-mi doresc titulaturi. Simplu roxi sau in cazul "formal" rroxi43... Imi place cum pui problema Bro... laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Pai....eu as prefera Dl.Elev...ca inginer e luat!rolling on the floor

laughinglaughinglaughing)laughing))))laughing))))))laughing))))))))))

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Ai uitat de Alteta sa serenissima...
Inca de ieri, preconizam o astfel de reactie. Evident ca ea nu putea veni decat de la Bro. Ia gandeste-te ce ar trebui sa scrie pe usa, sau pe cutia de scrisori : comis-voaior, jurist-consult, vidanjor. Toate la aceeasi persoanalaughing

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Chiar crezi ca pot sa te afecteze niste voturi aiurea? Si-apoi, ce conteaza cateva voturi stupide in fata eternitatii?
faptul ca ai creat atmosfera in randul comunitatii valoreaza infinit mai mult. Restul... intra in categoria "Resturi". OK?

| borsec a răspuns:

Consider ca suntem egali intre noi aici pe TPU asa ca mie puteti sa-mi spuneti simpli aliosa.

| moonY a răspuns:

Cu toate cele enumerate de tine, se poate?

mlm
| mlm a răspuns:

Nu cred ca asta conteaza, important este sa ne respectam unii pe altii, nu sa ne spunem gradele sau sa ne etichetam cu mare firma:dnul inginer, dna doctor, dna profesoara, sau mai stiu eu cum, dincate stiu aici sintem oameni obisnuiti si trebuie sa ne vedem de treaba noastra, sa ajutam pe cei care au nevoie de noi, repet acest lucru este o prostie, ceea ce este important, este sa fim oameni si sa stim sa pastram respect unii pentru altii.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

... "hey, colegu/a psiho/sex, am o nedumerire"... public sau privat, what ever...

| dyanna a răspuns:

Luminatia sa, atotputernica si prea marita regina Dyanna...

ma multumesc cu atat...

| irynna a răspuns:

Cred ca exageriezi putin., Robert vs Dl.inginer.pusese aceasta intrebare doar pentru a fi amuzant sau de ce nu poate asa a vrut.nu trebuie facut caz general pe tema asta.cui nu ii place formula de adresare, sa nu i se adreseze, deci.nu cred ca trebuie sa fim rautaciosi, nu e cazul

| valsulnorilor a răspuns:

Si eu cu valsul norilor

| DenissaDeea a răspuns:

Pai atata timp cat ne respectam intre noi aici pe site si formam o mica familie pe TPU, mai in gluma mai in serios, nu am preferinte sau pretentii, cum doreste fiecare sa se exprime Stimate Bro, la alegere.

| Lory_2572 a răspuns:

Eh... unii nu stiu ca respectul ti-l castigi prin ceea ce esti si nu printr-un apelativ...happy

| oooooooo a răspuns:

Pai Bro, cum o sa iti raspunda dl inginer la intrebare? ai facut-o intentionat, ca sa fie nevoit sa se repete? pana acum nu a facut-o, nu?

| alexxx_3182 a răspuns:

Mai eu as prefera sa'mi spuneti INALT PREA BETZIA VOASTRA sau daca nu, ma multumesc si cu Sir AlexxxMcDoolce-laughingce cocalar suna pacat ca ma numesc chiar DULCE Alexandru... da ma multumesc si cu titlul de sensei

| eeeeeeeeee a răspuns:

"inaltimea ta"(am 1m 58, nu de alta)

| ciupy a răspuns:

Prefer Ciupy sau K-gula cum doriti voi nu am pretentzii...

| kalymari a răspuns:

Draga BRO majoritatea si-au pus asa-zisa titulatura sau mai bine zis numele dupa care ar vrea sa fie recunoscuti la profil... daca te referi la statut, cred ca aici pe TPU suntem toti pentru unul si unul pentru toti, adica suntem la fel... avem calitatea de oameni si,, tovarasi" de discutii iar varsta, statutul social, banii din portofel si,, piscina din spatele vilisoarei" fiecaruia nu conteazaoh go on ...adica parerea mea e ca aici iti spui parerea indiferent daca esti roman sau alta nationalitate, alb sau negru, bogat sau sarac, Excelenta sau un nimeni, Domnie sau Marie etcwinking

| naty_3185 a răspuns:

Excelenta voastra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

My God, ma dau astia afar din birou, sper sa nu vina dreak sefu, ca ma rade. Imi curg lacrimile de atita ris rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De formatie sint inginer, dar intre prieteni e frumos si "Mosu" laughing