anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce titulaturi doriti? Cum vreti sa vi se adreseze ceilalti vizitatori TPU? Excelenta, domnia voastra, maria ta, luminatia voastra, sahib, xulescu-san, efendi, prea fericit, etc... sint foarte curios.
Eu in nimicnicia mea, nu am pretentii, ma multumesc cu BRO big grin tongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu unde bati si e tare laughing Bro...sau domnul Bro? big grin

Daca vroiam sa mi te adresezi intr-un mod special, imi scriam userul asa happy
Ma multumesc cu gabita (gabytzza) asa imi spun cei apropiati...gabi e prea simplu (fem? ...masc?) iar gabriela e prea pompos big grin

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mai pe scurt poți tu și ceilalți să îmi spuneți Legis.
Deja cineva m-a alintat și îi mulțumesc pe această cale.
Respectul constă în bunul simț fără jigniri și insulte.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem familia TPU, suntem egali indiferent de nationalitate, rasa, varsta, profesie, stare materiala.Nu am intrat aici sa ne laudam cu performantele noastre obtinute in diferite domenii de activitate ci sa ne ajutam semenii. Celor ce nu le convine acest lucru sa nu ne mai caute.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem familia TPU si aici toti suntem egali indiferent de nationalitate, rasa, varsta, profesie, stare materiala.Suntem aici pentru a ne ajuta semenii, si nu pentru a ne lauda cu performantele noastre, iar cei ce nu accepta acest lucru nu au ce cauta printre noi.Numele meu este Constanta dar prietenii imi spun Tanta.

| naty_3185 a răspuns:

Excelenta voastra

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nici eu nu-mi doresc titulaturi. Simplu roxi sau in cazul "formal" rroxi43... Imi place cum pui problema Bro... laughing