| JustBeHappy a întrebat:

Ce tot aveti cu mine? De ce imi trimiteti mesaje cu injuraturi? Nu v-am facut nimic pana la urma. Daca eu vreau sa ascult Justin Bieber, e treaba mea, nu a voastra.

22 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu te injur fiindca il asculti pe bieber ...treaba ta!
te injur de asta :
http://www.tpu.ro/......-care-imi/

| Musique a răspuns:

*e treaba ta, nu a noastra* *noi doar te torturam -pe tine- *
gura... ok?

| MasterOfDisaster a răspuns:

@Apache ai dreptate!happy

@JustBeHappy, nu te lega nici tu de muzica pe care o ascultam.nu te oprim sa asculti jb, da nici noi nu punem zeci de intrebari despre bon jovi, metallica.mai terminati si voi!

| Sconcsiş a răspuns:

Cică nu ne-ai făcut nimic. Sinucide-te, târfă infectă.

| Deyutza a răspuns:

Bă copile dacă tot vorbeşti despre gay-ul ăla normal că toţi te înjură. e logic! nu-i mai rosti numele, schimbă poza şi numele; şi uite-aş scapi de înjurături şi jicniri!
succes!

| Deyutza a răspuns:

@justbehappy eu înţeleg că eşti proastă, da' nici chiar aşa
auzi acolo "asta ai făcut tu?" doamneee?! cât de proastă poţi să fi?

| sabilopod a răspuns:

Asculta fara tam-tam, adica asculta si nu ne mai zi.

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Nu,nu ne-ai facut nimic.Da, da.Am vazut o gramada de intrebari si raspunsuri deale tale cu insulte.Hai scuteste-ma! Si acum imi zici ca n-ai asa ceva la profil.Stiu eu ca ti-ai facut alt cont.Pe asta esti „Fanul cuminte JB" dar noi nu te indragim dupa tot din trecut chiar daca iti faci 1000 de conturi TPU!
Hai, pa! Si facem ce vrem, da? Dar u esti in minoritate.Toti sunt in potriva ta aici asa ca muta-te pe categoria Voluntariat/Ecologie!
Si da, esti liber sa asculti JB dar nu sa ne infunzi noua capul cu el! Deaia facem ce face, tampi! Hai jet!

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Uite o idee ca să numai aiba nimeni nimic cu tine:
Sinucide`o pe'JustBeHappy' smug.
Hai că știu că vrei! smug

| Narcis2007 a răspuns:

Ai un avatar enervant...schimbal si no sati mai zica nimeni nimic(cred)

| Tequila a răspuns:

Ai mai pus odata intrebarea asta straight face

| DoamnaBieber a răspuns:

Este adevarat ce ai spus, dar nici tu nu ar trebui sa zici de rokeri ca-s in N feluri si nu ar trebui sa vb asa mult despre justin bieber caci in cele din urma lui nici nu-i pasa de conflictele dintre noi si nici nu stie cine suntem

| DoamnaBieber a răspuns:

@justme uitati exemplu.In sfarsit un om ce nu injura

| IngelasulFlumuselSeUitaLaTine a răspuns:

Taca-ti fleanca de fana a lui justien buda. Daca nu voiai sa ne batem joc de tine, mai bine nu veneai pe TPU si incepeai sa scrii cat de mult il adori tu pe MARELE BUDA. Pfff! Un sfat : muta-te de pe TPU si cautati un fanclub justien buda

P.S : app nimeni nu o sa te inghita aici atata timp cat esti fanalui jb sau vb despre el.

| JustBeHappy explică:

@Deyutza, asta ai facut tu?

| IngeruMeuCurcubeuTau a răspuns:

Lasa toti obsedatii de rock vezi de Love me That should be me si tot ce mai e legat de JB lasa-i pe (AIA).

| Tasya05 a răspuns:

Buna! Si eu sunt fan Justin Bieber si primesc mereu mesaje cu injuraturii pe TPU. Dar nu asculta toate rautatile! Daca noua ne place Justin, care e faza? Asta e. totii suntem diferitii! Pana la urma are si ea ft mare dreptate! Nimenii nu are dreptul sa o critice pentru ca ii place Justin! Ba oameniilori trminatii odata cu invidia! Pana la urma si ea, si Justin sunt persoane umane!
Deci, nu ii asculta. sunt doar invidiosii pe Juss love struck

| IlincaD a răspuns:

Iubita mea :* Asa cum nici tie nu-ti place Ozzy, Bog Jovi, Children of Bodom asa nici noua nu ne place de tine.
Eu una n-am nimica cu tine ca asculti Justina chiar daca e o muzica de rahat dar nu insulta pe altii in legatura cu ce asculta.

| IlincaD a răspuns:

Mi scuzi era Bon*

| lollyd a răspuns:

Hey e in regula.Majoritatea oamenilor de pe TPU au ceva cu bieber.Dar apoi noi daca le vorbim lor muzica se supara.Eu nu i bag in seama e in regula

| Raton a răspuns:

Cautati in dictionar definitia cuvantului prostie si gasiti o poza cu justin biberon, justbehappy si fanii lui gaystin