AironMeidan( O urasc) si... clar Freeak, inca nu m-am razbunat.
Asta-i Cenusareasa nu? A fost o data ca nici o data un clovn cam prostulet de felul lui, care avea maini. El a aflat ca intr-un sat era o fata care iubea muzica aironmeidaniilor si Freeak o iubea muult, da mult. Si ce sa faca Freeak:
A mers la ea
Ca na
Muzica-ncepe asa
Pe bune
Ai zis
Stilul meu
Asta-i mai baietel
Si a aflat
C-a murit
Viitoarea lui pitic
Si s-a suparat
Si a sarutat
Oooo
Si piticii gelosi au fost
Au mancat s-aiafost
Sper ca ti-a placut daca nu
Da-te naiba pe cartoon!
Aia e frumoasa din padurea adormita.
Dar ce ai cu Airan si cu Freaak? Mie imi e drag de ei. (^.^)
Freeak nu a intrat aseara deci, de fapt, il iubesc acum, imi dau seama, el nu a intrat deci am castigat automat. Like a very noob top 10 T/A, pardon 1. (Baietasi) De fapt, acum imi dau seama, cine-i 1 dupa tine la fete? Tu nu te pui, ca tu esti sefa T/A.
Pai, daca el nu a intreat, nu a votat nimeni. AA... nu stai, eu am votat inainte, in caz ca nu puteam intre, asa ca nu ai castigat nimic.
Eu sunt sefa? O.o Ce Boss ma simt! ("O")
Daca o echipa nu vine la un match de football castiga? Eu cred ca pierde, si pe bune, cine e top 1 fete?
Toate suntem Top 1.
lolce
nu
clar nu
Sunteti? Deci nu mai esti sefa? Atunci, daca e liber postul... ma risc eu, hai gata glumesc.
Toate suntem sefe. Voi sunteti slugile mint mai, mint...voi sunteti cavalerii si noi domnitele.
Pai da...cum sa-l tradezi tu pe exille
Idee!
Ce idee traznita mai ai?
nu datorez nimic nimanui, k
Lea te esti...
Pisica mea face dus, acuma isi curata labutele cu limbuta ei mica. Awwww ^.^ scuze dar stiu ca tu iubesti pisicile.
O sa am pui de puiiiii de pisica... pisica mea o sa nascaaa... opaa, dar cine-i tatal?
E motan si nu are iubita sincer, cum sa-i conving sa ii cumpere? E destul de singura .
Eh, auzi la ea cine... uite cine:
A fost odata ca niciodata o printesa frumoasa pe nume Daisuki.Intr-o zi, pe cand se plimba ea prin taramul numit T/A a dat pe peste un palarier pe nume Freaak.Acesta i-a marturisit ca s-a indragostit pe loc de chipul ei.La auzul vorbelor sale, printesa a ramas incremenita.Totusi, pentru a-l face pe palarier sa-i dovedeasca dragostea pe care i-o poarta printesa i-a spus ca nu va avea incredere in el decat atunci cand il va infrunta pe cel mai mare luptator din regat : Croampa.Freaak a acceptat.In ziua luptei, in urma loviturilor katanei (cred c-am scris bine) Freaak cade la pamant. Daisuki, indurerata, vine langa el si-i spune ca are incredere in el dandu-i o licoare care il va face invincibil.Freaak reuseste sa-l infranga pe Croampa iar cei doi indragostiti pleaca in Wonderland.
Si au trait fericiti chiar si pana in momentul de fata.
Emotionant...
Dar...tu stii ca aia e Frumoasa din padurea adormita?
Eh, las-o asa
Pai da...de ce sa respectam regulile? Rauuutaaate.
Viata periculoasa, ce mai...
Doi rebeli.ce sa mai.
anonim_4396 întreabă:
SmileyesotulmeusecretLOL întreabă:
Venerabilul întreabă: