Un copil. Stiu ca e cam devreme sa ma gandesc la asta tinand cont ca am doar 18 ani (un fel de ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea indeplini :-s), dar abia astept sa am un camin cu iubitul meu si sa facem un bebe!
Am o casă, o familie, doi copii frumoşi(8 1/2 şi 2 ani), ce aş putea să-mi mai doresc? Doar sănătate şi putere să-mi văd copii la casele lor şi să pot să-mi văd şi nepoţii mari.
Noroc
si cei dupa titanic au fost sanatosi, dar nu au avut parte de noroc
Eu vreau noroc
mai putin pe Miley Cyrusglumeam la faza asta
Vreau sa am o viata cu 200 de ani mai lunga, in fiecare an sa fiu intr-o tara, cand mor sa le fi vazut pe toate :}
Pai...sanatate...noroc...iubire...fericire...o familie sanatoasa... o casa a mea...carnet si masina...khmmmmmm...cand mi le oferi?
O viata in care sa ma inteleg intotdeauna f.bine cu toata lumea sa nu avem niciodata divergente majore...sa nu avem sentimente negative... mi-as dori o lume in care toata lumea iubeste pe toata lumea; daca cineva greseste e iertat... o lume plina de sentimente pozitive izvorite din iubire si o lume in care sa pot sa calatoresc anual unde imi doreste sufletul pentru o luna...si in rest petreceri frumoase cu familia...prietenii...
Sanatate si bani!
amandoua, pentru mine, cantaresc la fel in balanta!
daca am bani si nu am sanatate =0
daca am sanatate si nu am bani, la fel!
poate gresesc!
Sanatate, ca restul le-am facut in timp prin fortele mele si ale sotului.Cred ca sanatatea este cel mai important lucru care isi doreste toata lumea.
Sa o fac pe mama fericita sa am prietenii adevarati si sa imi fac visul sa imi devina realitate:X
Un fratior sau o surioara, dar e prea tarziu.
Sanatate, ca-i mai buna decat toate.
Sa incepem asa sanatate, fericire, noroc, bani, un mertzan, o vila, o gagica sexy, o piscina, si un motor...
Noroc in viata, sa dispari tu de pe planeta, si ca orice dorinta sa devina realitate.
Julyly2089 întreabă: