Nu stiu. Nu vreau nimic. Un simplu lucrur pe care l-ar cumpara cineva nu m-ar face fericit. Poate doar de moment. Daca ar fi, mi-as dori fericirea. Dar asta nu se poate, nu e asa?
Păi, nu se poate... Dar poţi să te gândeşti la fericire.
O masina! Pe care sa o conduc cand merg la cursuri si sa imi duc parintii unde au nevoie. Si de altfel sa imi duc unchiul la spital pentru tratament!
Ce maşină?
Opel Corsa!
Frumos
Nimic,e mult prea mult pana atunci abia a trecut
Ziua mea fiind vara as dori sa merg cu familia la Aquapark si sa stam acolo toata ziua cind in piscina cind in jacuzzi.
Sa moara cateaua vecina-mii. Are mai mult de 13 ani si de cand ma stiu, naste in fiecare an de cate n ori. Prea multi pui de caini si nici macar nu sunt de rasa. Sa merg cu familia la karaoke. I-am promis tatei ca eu castig anul acesta intrecerea. Doar daca nu o sa se apuce sa cante piesa "Drumurile noastre toate", m-a batut in fiecare an cu nenorocitul ala de cantec.
Superb!
O sa duci a Cristi dupa
Eu îmi doresc de ziua mea, să înceteze Justin Bieber și Cristi din Banat, să se oprească din cântat.
E. asta asa ca o faza amuzanta Dar ce iti doresti cu adevarat?
) Bogadane, nu glumi cu chestii de genul! Atat imi mai lipseste!
Parca eram Bobo...
Îmi doresc o mașină BMW când iau permisul, dar mama și tata vor să-mi ia un Audi.
Bobo, iarta-ma!
Au. Marea problema zau Ce ii arde pe unii Si afara nu mai ploua
Dar ma rog. E frumoasa dorinta ta.
Altceva
Da vreau masinuta :3
Mai greseste si omul! Mai Bobo, mai!
O sa ai
E, dar hai sa nu exageram cu atata Bobo .
Ar merge Obri, dar lasa si Bobo.
Nu, Zebra?
Ce te iei ma de dungile mele? Si de ce Obri?
Obricorn e avatarul meu din tot ce inseamna online
Aici pe TPU, am vrut sa par mai uman, si de aia DoarBogdan. Am facut si rima
Deci pana la urma cum ramane? Bobo, Obri sau mai ai si altele? E ultima strigare! Tu alegi!
Hm, daca stau sa ma gandesc... Pai probabil Obri o sa uiti Asa ca, las la alegerea ta. Nu, Zebra?
Eu sunt Andrada, Dada sau Zebra. Tu alegi, Obri.
Ia sa vedem... Nup, zebra ramane
Ok,ok, asa ramane.
Un tub ultra-dimensional-gaura-de-vierme-non-cronologic doar al meu.
Colega de camera e hibrid felina enervanta.
(N/O Vorbind serios, vreau o Leopard Gecko
Julyly2089 întreabă: