Hai ca zic de toti
Tu-
Imi place ca iti plac motoarele, esti un om cu care se poate vorbi, uneori te-as bate, cu drujba...
nu-mi place ca pui unele intrebari stupide. in rest esti ok.A da...si imi place ca inca ma mai consideri cateodata baiat. Ba, mersi ma...mersi.
Sweet-
imi place ca e o fata draguta, amuzanta, obsedata de cioco, e modeeesta
Si nu-mi place ca uneori, de la prea multa cioco, incepe sa delireze.
Doub-
Imi place ca e o fata cu capul pe umeri, e draguta cu ceilalti, si amuzanta.
Nu-mi place ca nu a vrut sa-mi dea o poza cu e.
DogMX
Imi place ca e amuzant, imi place cainele din poza lui, *l-as bate* , facea numai tampenii in generala
Si-mi displace ca a renuntat la betoniere.
Freeak-
Imi place ca e amuzant, se comporta dragut cu unele persoane, cu voi nu stiu daca o face ,
Nu-mi place ca, am inceput sa am cosmaruri cu vrajitorul maniac din poza lui.
Deci cautam poze cu Ruki si am dat peste vrajitor. cred ca ma urmareste.
Sleepyca-
Imi place ca pot sa-l contrazic, ca am cu cine ma certa uneori, e amuzant
imi displace pentru ca nu ar recunoaste ceva, nici daca ar fi vinovat, isi ascunde latura sensibila.
Croampa-
Imi place ca se uita la anime-uri, e o persoana de treaba, e amuzant
Imi displace ca spune mereu "Am patit"
Ana005,
ce e mai bun la sfarsit
E o prietena adevarata, e o scumpete de fata, e foarte inteligenta, si draguta. Nu-mi displace nimic la ea.
Am obosit...
Cum ar fi? Ce intrebari stupide?
Tocmai tu vorbesti de intrebari stupide?
Stai stai stai. Cine-i Ana005? Nu a intrat de o luna. Si de unde stii ca-i o scumpete? Si cum adica "Desteapta"? Cea mai mica nota din anul asta a fost un 9, clasa a 9-a! Eu sunt desptetul. Inteles?
Melodiile tale...
Pentru ca o cunosc. E prietena mea.
Si are 10 pe linie?! Frate dac-o vad... Cum naiba? Hai ca daca intra ii pun niste intrebari de logica.
La informatica. se pricepe foarte bine la calculatoare. Daca te prind ca o bati la cap, te sinucid cu drujba si dupa iti dau foc la motor.
Mama, m-a prins... Fix programator vreau sa ma fac eu. Dar la... aaa, Romana? Nu, gata, Araba, stie? Hai ca-i dau test de araba sa vad ce buna e la araba( Nu sunt roman, deci castig, si atunci o sa-mi zici mie "Boss-ule".
Awwwww, sunt draguta cu ceilalti?:">
Muuultumesc.:)
Vezi... si Depress si-a facut fb, si tu nu vrei...
Am niste principii, dintre care unul e: fara facebook.
Aha...e foarte bine.
Sa nu crezi ca sunt obsedata de fb, nu imi place sa stau pe fb, dar voiam sa vad cum arati.
"dar voiam sa vad cum arati." inca nu ti-a dat poza cu ea?
Http://sketchtoy.com/64753395
da stiu ca scrisul e cam urat dar e greu sa scrii pe calculator
.
ai vazut. iti amintescti cand i-am spus sa nu iti dea poza cu ea pentru ca nu ai raspuns i tu la acea intrebare a ata . fata m-a ascultat. ii dau o ciocolata ca merita.
de fapt, doar ambalaju, ciocolata a fost prea buna sa o dau la cineva
Da, sigur, tocmai pe tine te asculta...
Ce rea esto .
desigur ca ma asculta pentru ca sunt mai mare ca ea
Si fata de mine esti mai mare si se vede ce te ascult, deci care sunt sansele sa te asculte ea, pe tine.
Fa-ti si tu. Nu fi rea.
Eu l-am facut ca se trimit mai repede mesajele.
Cum am spusn, tu esti rea. ea nu ( cica ). asa ca fiind fata buna, ma asculta. mi-a dat poza cu ea deja, uite
https://www.google.it/......ps?/search
Ciiioooooocooooo...
Nu place ca am patit?
Nu-mi fac, chiar nu-mi place.
Oooo, i-ai zis-o.
Vorbesti de tine la persoana a III-a? Daca da, si eu mai fac asta.Dar daca nu, uita ce am zis anterior.
Cred ca am mai postat o data asta, dar nu vad raspunsul, asa ca scriu iar
Te fac garda mea. Te tin dupa mine tot restul vietii tale. Iti pun JPS ca poate vrei sa fugi.
Tareee...
Stii catelusii aia mici care stau in geanta? Nu-mi amintesc cum se numesc.
Asa o sa te tin. Nu mai par asa de draguta... Hahahaha...
Nu mai bine asa?
http://sketchtoy.com/64753217
Hai ca fac si eu unul. sa vedem al cui e mai frumos.
Dragut.Dar e mai realist al meu. ^w^
Pentru ca nu esti catel?
Bine, cum vrei tu, daca erai catel, probabil te strangeam in brate si te sarutam pe frunte. dar lasa si ca tine.
RoxyLaLa întreabă:
Venerabilul întreabă: