| ☺♥Love♥☺ a întrebat:

Ce veti face in vacanta marebig grin?

Răspuns Câştigător
| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Voi merge in tabara, ma voi plimba cu verisoarele mele, voi merge la tara, si distractie la MAXIM!
:* :* :*Pwp!

24 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Nici n-a venithee hee Nu stiu, maree, plimbari.love struck

Apropo, dragut bebelusul love struck

| Elena1234456 a răspuns:

Pai intru la liceu, deci fara teme love struck.Cred ca o sa dorm si o sa ma bronzez in voie happy... dar mai intai cu examenele thinking

| dynasmile21 a răspuns:

Voi lucra laughing Imi doresc foarte mult sa ma duc anul viitor in India ca si voluntar insa pentru asta am nevoie si de bani

| T!mea a răspuns:

O sa merg la mare, la bunici, la prieteni, in rest o sa stau acasa, voi asculta muzica, ma voi juca pe calculator si ma voi plictisi :d

| Just kidding a răspuns:

Plaja, bronz, poze, club, prieteni, barfe, filme, etc love struck

| Tourniquet a răspuns:

Vara day dreaming. Cel mai the best anotimp.

Trec a 5-a, deci asta ar insemna fara teme. love struck. merg la mare, stau afara toata-ziua-buna. ziua straight face. Ma plimb, plec la bunici, prin mall, stau la pc laughing. multe love struck

| livi_5695 a răspuns:

Distractie la maxim, bautura, cluburi, prieteni, iubit/iubitiwinking sunt atatea de facut!

| tweety_8071 a răspuns:

Ma sinucidlaughing

| Didw a răspuns:

Hmm pai sa o luam d la incepuuut laughing. Dau party ca s-a terminat scoala [ yeee! ], merg in Bulgaria, in Grecia. ies pe afara, imi serbez ziua de nastere whistling, merg la shopping cu prietenele mele. si multe altele.
Tu ce o sa facibatting eyelashes?

| Andrutza10 a răspuns:

1.mananc
2.beau
3.dorm laughing

| BuLLetBtwin a răspuns:

Nujthinking avand in vedere ca ziua mea este pe 15 august va fi o petrecere monstru la care parinti nu vor fi acasa \m/, sa arunc cu petarde in curtile vecinilor etc smug)

| DeeDee28 a răspuns:

nu o sa prea stau pe acasa...plec la bunici, la unchiul meu si poate si la mare :X de-abia astept... o sa inot, o sa ma bronzez, nu mai fac teme :X super

si bebelusul e un scump:X

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Plaja, mall, plaja, mall, iesit in oras big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimk...

| asdffghjjkl a răspuns:

Pe la bunici si probabil in Germania tongue

| thizizme a răspuns:

Dormit pana la 11. Stat treaz pana la 4. Prieteni, bautura big grin, fete, trecut peste o fata (momente naspa acum), soare, mare (?), excursii.
Simplu nu?

| Alex_7297 a răspuns:

O să aştept să vină vacanţa mare de anul viitor, gândindu-mă că asta o să treacă imediat. Ce pot să fac decât să mă distrez cu colegii, prietenii?

| madalicious a răspuns:

Stiu sigur ca nici nu ma gandesc la scoala, la teme sau altceva.
Si mai stiu sigur ca o sa ma distrez!
Soare, plaja, bronz, plimbari lungi[daca ziua se incheie mai greu.whistling ] mers in parc, poze cu fetele, somn lung love struck, pe la mamaia, pe la tara, love struck, cumparaturi, o sa profit daca este vreun concert si stau pana se termina, si daca imi dau voie parintii...iesit in club love struck.
Cam astea mi-au trecut prin cap acum. Si vad cu ce mai umplu lista la vara. love struck

| tweety_8071 a răspuns:

Pfff... ce de stupid am primit?hee hee
in fine.credeam ca din moment ce intrebarea e pusa la categoria Trivia/Amuzante, trebuie tratata ca atareoh go on

| bblock69 a răspuns:

Voi urmari"Vacanta Mica" laughing

| Deea :x a răspuns:

Normal, oral si anal oh go on glumesc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... rolling eyescred ca o sa dorm toata ziualaughingo sa merg la bunici, pe afara etc

dragut bebe!laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trist pentru ca am o prietena foarte frumoasa la 15 km de oras si ne vom intalni mai rarsad ...deci vacanta va fi in lacrimicrying pentru ca ne-am atasat ffff mult unu de altu...in rest plictiseala, strand(cu ea), plaja, plec la mare(tot cu ea)etc mai vedem abia e prima sambata din vacanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi fi nevoit sa fac teme(4 carti Jules Verne -.-') FIecare 300 pagini

Întrebări similare