Cioco Power! Meow!
Freaak poate sa dea "Marchează toate notificarile ca văzute" si gata
Nu stiu daca ai observat, dar si Doub lipsește
Chiar, si daca ma gandesc si fosta mea iubi lipseste( Kama cred, sincer nu-i stiu numele, cred ca Kama e altcineva).
Când a fost Kama iubita ta?
Ea nu stia, dar cum nu a intrat era ca si un da.
Deci ai fost cu ea așa cum "ai fost si cu mine"
Tu ai zis nu, ea nu a zis nu.
Vrei să fii iubita mea?
Scuze, dar... Nu
Lui sa-i spui scuze, da trebuie mie sa nu spui scuze.
A vrut doar sa fiu politicoasa, măi
Scuze si tie
De ce?
Pentru că nu te plac in sensul ala. Si pentru ca GreyN
Ce? Dar mă placi într-un sens? Și cine ăla? Îl voi provoca la duel!
Te plac doar ca amic. Atât.
Nu ai cum sa il provoci la duel pentru ca nu cred ca mai intra pe TPU câteva luni.
Dacă nu îl găsesc cu ajutorul scarabeului meu magic îl voi aștepta. Dar dacă câștig duelul vei fii iubita mea?
Te voi face zeița mea, stăpâna deșertul, a răului și a întunericului, după ce îl voi distruge pe Seth!
Nu. GreyN a castigat deja.
Cum așa? Nu este adevărat! Îl voi distruge! Voi lupta până la capăt pentru tine Ionisis.
Cineva vede notificariile astea, nu doar voi. Si cine ma rog e GreyN? M-ai inselat tot timpul asta? Bine ca ne-am despartit.
Stai, ce? Nu ai cum sa te despărți de mine daca nici nu am fost împreună! Si asta sa îți intre bine in cap!
Deci, practic daca nu ne-am despartit, suntem impreuna. Deci suntem impreuna dar nu suntem.
Nu suntem si nu am fost niciodată împreună!
Așa mare Ionisis! Îl voi distruge și p-ăsta dacă îmi permiți!
Nu, nu, nu! Nu distrugi pe nimeni! Toți de aici sunt prietenii mei.
Ok, viitoarea mea consoartă. Voi lupta pentru tine mereu. Dar acel om nu mai are scăpare. Va fii nemicit de puterea tatălui meu.
Tati a meu era doctor primal, avea firma de masini, si acum are firma de motociclete. Sa te vad .
Te invit la un Rap Battle azi la ora 20:00, ce accepti?
Nu voi lupta cu tine! Nu am de ce... Bătălia va fi între mine și GreyN. Tatăl meu este fiul lui Isis și al lui Osiris, zeu protector al Egiptului.
Deci bătălia va fi intre tine si tine? Bafta
Bietul băiat... O sa vada toate întrebările noastre stupide. Se poate apasa pe "marchează toate notificările ca vazute" dăă.
S-e distrează ce-i pasa lui. La pariu ca a baut mai mult ca mine.
Beem pana maine
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mancam clatita
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mama, trebuie sa ma fac compozitor, si iti dai seama ca daca la cam 30 de notificari a dat marcheaza toate notificarile ca vazute( mi-e lene sa pun ghilimele) iti dai seama la 999+. Apropo, sa zici unei fete ca nu beau, dar ma apuc daca vrea.
O sa fac anunt "Mineruș cauta iubita" ce zici?
De ce nu?
Cand am timp iti fac.
Sarut mana.
Haapciu...*mune nana la nas* esti sigur ca mai vrei?
Sarut mersi.
Ba...daca am timp fac. Dar daca nu.
Http://sketchtoy.com/64919178
Trebuie doar sa-l dai.
Sa fiu a naiba daca inteleg ceva...
Fata:
O Minerita ce perfect esti!
Eu:
Stiu, nu?
Si scrie la final:
Sunt cool!
Venerabilul întreabă: