Mereu am vrut sa ma dau cu masina spatiala de pompieri cu laseeer.
Nu cred ca am fost vreodata incarnat ca un mic, dar daca as fi fost probabil as fi vrut sa fiu o friptura(oare micii chiar trec prin drame existentiale de genu'?).
Bine BINE recunosc...visam sa lucrez ca doctor(asta tot spera mama de la mine) la un hotel(ai citit bine, hotel) pentru animalele strazii (deschis de mine, asta era visul meu) iar in timpul liber sa pictez (chestie care-mi place) icoane (mda...influentele bunica-mii). Deci eu cam corceam aberatiile rudelor cu ce-mi convenea mie.
Dragut, eu nu stiu ce o sa ma fac , ne-a dat un chestionar si l-am completat ca vreau sa dau la drept dar habar nu am ce sa fac
Umeras. Mereu cand eram singur acasa, ma bagam in dulap si stateam ore intregi cu toate hainele insirate pe mainile mele.
Mai tare meseria ca a mea nu cred ca exista, adica ce voiam eu sa devin, musafir!
Ce dragut eu voiam sa fiu trantorita pe banii parintilor dar nehhh actrita am fost
Actrita, si care-i faza? Cea mai buna meserie esta aia de artist, noapea vesel ziua... si mai vesel
Cand eram mic imi doream sa fiu cercetator in chimie, dar acum urasc chimia ~FK LOGIC ~
Am 13 ani deci practic sunt un copil. As vrea sa ma fac profesoara de engleza sau avocat. :3
Doctor pentru. ca asa imi spunea bunicul: Fa-te doctor ca sa ma faci bine daca o sa fiu bolnav... Tu ce vroiai?
Actrita dar nu mai vreau
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: