| Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Cea mai amuzanta intamplare sau cel mai amuzant vis, are funda!

8 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Eu am vise seci.

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

O prietena de-a mea a visat ca era alergata de un urs in timp ce ea alerga un urs.laughing

| єχcєєℓ a răspuns:

Azi la scoala mi-am luat si eu ghetele ca de...the snow**happyMa duc pe terenul de sport si ce vad? Joaca colegii mei fotbal si calare pe minge aluneca unul, il trage pe altul si fac gramada cere varf, saracutzul a intrat cu mingea in poarta si cu fata-n dos la unulaughing
Altceva? Poii am cazut azi pe scari tot de la ghetele astea ca alunecalaughing

| suităr a răspuns:

Un vis de -al meu: Am visat ca eram la toaleta la scoala.Si toaleta baietzilor era despartita de a noastra printr-un perete de 50 cm.Era pe un colac un tip(eu il cunosc e la 6 B eu la 6A)si canta PSY...stii tu. Apoi a fugit al naibii de repede si si-a uitat un papuc.Fug si eu dupa el cu papucu in mana pana in fata scolii.Acolo era un bazin mmmaaareee cu apa si in el inota profa mea de biologielaughing (in bikini). Alin(asa il cheama pe tip)era la marginea bazinului si se stramba la mine. Apoi baldabac! Sare in apa.Merg si eu pe margine si vad niste bule de aer in apa.Ele se sparg si se aude: "da-mi pantofulll" eu zic "acuuu'". Cand sa il arunc eram in apa cu BFF meu.Si ea canta Psy. Apoi iese Alin din apa si incepe sa danseze pe melodie...cam ata! Funda? Ma-m chinuit ca scriubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.cel mai amuzant vis al meu a fost cand ma alergau extraterrestrii in desert..visele` astea`straight face

| Wladutz a răspuns:

Am mers pe strada,m-am impiedicat de un strugure,am picat cu capul in rahatul proaspat al unui caine, mi-a picat un mar in cap din castanul de vizavi (ciudat deoarece suntem in decembrie), am fost calcat de cauciucurile unui tramvai care tocmai ateriza, dar norocul face ca, chiar cand autobuzul de care-ti ziceam imi strivea toate oasele un batran asa mai tanar m-a salvat si mi-a tras-o ca recompensa.Cand am ajuns acasa mama m-a intrebat ca de ce arat ca un rahat, iar atunci nu am stiut ce sa fac, sa plang sau sa rad, asa ca m-am scarpinat in cur si am mers la calculator unde i-am scris la o fata de pe TPU o intamplare trista care am patit-o...

| мαяιηα a răspuns:

Cel mai tampit vis, si anume al mamei mele, care a visat ca ma taie cu un cutit si nu imi curge sange(I'm a vampire) Am ras toata ziua si am facut baza de ea..care se speriase foarte tarelaughing))

| DarkSonik a răspuns:

Cel mai amuzant vis al meu a fost cand eu m-am trezit in mana lui Ghing Kong intimp ce eram pe o cladire inalta atacat de avioane care aruncau cu borcane de nuttela de 2 kg, cand am cazut, am ajuns jos pe o gogoasa de ciocolata cu nuttela in timp ce ma luptam cu un om fineti. Apoi m-a trezit alarma si cam atat