| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu a întrebat:

Cea mai jenanta faza? laughing

Răspuns Câştigător
| ILoveTacos a răspuns:

Ah,de unde sa incep!

1.Eram la scoala la ora cu un profesor foarte plictisitor, aveam "centru de excelenta". Dupa ce s-au terminat orele, vorbeam in fata usii cu niste colege, si am tipat in gura mare:"vaaai ce prof plictisitor".Si ele ar fi spus acelasi lucru daca in momentul urmator nu l-ar fi vazut pe acel profesor inchizand usa langa care stateam laughing)

Nu am mai mers la CEangrycentru de excelenta) de atunci laughing

2.Eram pe strada si ma plimbam, cand am vazut-o pe colega mea.M-am apropiat de ea, dar nu inainte sa-i fac cu mana. Abia cand am ajuns langa ea mi-am dat seama ca era o alta persoana.A fost atat de JENANT! laughing

laughing sunt un magnet de faze din astea...

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu știu. thinking

| CristinaLorena a răspuns:

Nu-mi aduc aminte. thinking

| AtateaConditii a răspuns:

Cand am calarit un porc( animal) si am picat pe rahatul lui.

| W3R4 a răspuns:

Pai,mergeam in statia de autobuz, sa astept un maxi-taxi, pentru a pleca la scoala.
Banii ii tineam in mana, dar i-am scapat. M-am aplecat dupa ei, si...Scrrrrrrrr!
Mi s-au rupt pantalonii,cu ditamai crapatura! Iar in spatele meu erau o gramada de baieti, pentru ei situatia mea era ca un numar de striptease, dar pentru mine a fost foarte jenant!
Oricum, a doua zi cand mi-au povestit baietii, am ras si eu pe seama mea! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa.am comis-o. povesteam la servici cum o fitoasa le-a pus cainilor ei [Coaie de testicule]in loc de silicon.au avut aia ce rade.

| fadnox a răspuns:

(catre mine) X:Uite-l pe Eminescu!
(lui X) Y:Ah, nu! E fata!

| Ramona000 a răspuns:

Am multe uite 1
cand am sa i-au ciocolata calda eram si cu rolele si cu cainele si la bordura am dat toata ciocolata pe prietena mea

| Wladutz a răspuns:

Cand ma pis cu cineva in baie...

| AlexNet74 a răspuns:

Sora mea a zis intre vreo 12 oameni ca cand eram mic ma jucam cu o fata si ca veneam acasa si ziceam ca am facut ssss... ee xxxxx cu ea rolling on the floor

| AdrianMazilu1986 a răspuns:

Nu stiu am scos usa de la scoala din balamale si in cand a intrat diriga pe usa a picat