nony
| nony a întrebat:

Cea mai mare enigma a lumii.
Unde pana mea este Elodia?!

16 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Tocmai ti-ai raspuns la intrebare...este in pana ta!rolling on the floorrolling on the floor

| Vizitiul a răspuns:

E sus in rai, langa mine, imi face clatite.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Cred ca doar cand isi va face Cioaca cont pe TPU vom afla. Poate intr-un moment de sinceritate sa ne "scape" informatia.

nony
| nony explică:

Lora. dar eu nu intreb de curiozitate (personala) intreb spre satisfacerea curiozitatii globale tongue

| juniper a răspuns:

Se ascunde de Ciocea, probabil e la Paris cand politistii o cauta disperati.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=W_qX6m6TX4k

Ia de aici si asculta niste prieteni de ai mei de la asociatie ca sa afli.
Productie proprie!

| vilmaristul a răspuns:

Chiar crezi ca a existat?

luciana
| luciana a răspuns:

Oale si ulcele de multicel... a stiut Cioaca ce face si cum sa o faca ...Doar asta a fost tema la examenul de diploma " Cum sa faci o crima, care sa nu fie descoperita niciodata ". Lucien.

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Si a luat vacanta... e in Panamalaughing

| Zoombe3 a răspuns:

Eu cred ca se da cu lotiune SPF 50 si isi aranjeaza ochelarii UVB+UVA pe plaja din Caraibe rolling on the floor

| TeoIonela a răspuns:

In Panama sub un trunchi de copac, sau poate fi si in Panata.cum ai spus mai suslaughing

Pa:*

| yuli10 a răspuns:

Am deslusit acest mister cu ceva timp in urma tongue ---vezi intrebarile mele --- tongue

| putzulica a răspuns:

Atarnata de o craca, si nimeni nu stia ce i facea lu cioacalaughingrolling on the floor

| lily09 a răspuns:

In mintea sau imaginatia unora....hahahahahahaha....o fi la ceruri demult poate la sfat cu sfantul Petru....se cearta pentru taxa de intrare....hahahahahahhahaha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este in puii mei!

| NikolasXD a răspuns:

Nu stiu

Întrebări similare