)
mie imi place tonul vocii "e un philips bineinteles"
dar intr adevar e aiurea campania.
dar sunt altele si mai tampite: vezi vodafone si cosmote("iar tu ai devenit rezerva")
Reclama la pufuleti ( e cu un tip cu un cap de caine care spune la un interviu ca "forma... forma e perfecta" si isi baga capul in punga cu pufuleti). Mie mi se pare ca e stupida de-a binelea
Nu pot sa spun acelasi lucru, pentru ca mi se pare o reclama reusita. In schimb, sunt de acord cu @Dara in privinta stupizeniei de reclama la pufuleti.
Desi nu beau bere, imi plac foarte mult reclamele la bere. Super faine! Imi amintesc acum de reclama la Ciuc, cand un grup de tineri intra intr-un bar, imbracati in tricouri, stau la masa si beau Ciuc si cand dau sa iasa... a venit Craciunul.
Fiecare cu gusturile lui! bibitza
dar hai sa vorbim si despre reclamele reusite.
aici pe primul loc la mine se afla cele de la orange din metrou cu jason mraz pe fundalul sonor.
Sau cea in care un tip isi taie capul si apoi cand vine colegul de camera il ia pe picioare si ii da sa manange nu stiu ce pufuleti...
Aia cu Piersic si cu "Veronica" cea cu tortul in cap
E de-a dreptul scarboasa reclama...
Bună.
Părerea ta.
Bineînțeles că cea mai tâmpintă reclamă este cea făcută la o gamă de laxative.
"Soția stă la toaletă toată ziua și o întrebă soțul seara când vine de la serviciu: Ce ai făcut astăzi, draga mea? la care ea răspunde pe un ton jos: Mai nimic..."
Părerea mea.
Pa, pa.
DaciaRomania întreabă: